Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/07/2022

    Teljes egészében jó állapotban szállítják, egy kicsit „fáradt" a postán. Fűszeres és szilárd csomag, modern megjelenésű eszköz, jól megírt és átfogó kézikönyvvel. Tartozékok finomak az ár és a funkcionális tesztek is. A funkciók kissé eltérnek a TC-1-től - olvassa el a kézikönyvet és nézze meg az YT útmutatóját.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2022

    It turned up safely. I didn't really buy it for the oscilloscope function as I have two with far superior functionality, I purchased it for the component tester. It seems to work well and I do recommend this product.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2022

    Jó ár és gyors szállítás..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2022

    na obrazovce Osciloskop mi nefunguje tlačítko X1

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2022

    Kiváló termék a legjobb áron nagy ügyfélszolgálat, mint mindig

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2022

    csomag érkezett a nyaralás alatt, és érvényesített automatikusan távollétemben. Megérkezett nyitva, néhány alkatrész hiányzik, mások hibásak. Rövid, vegyes vélemény, mert nem tudtam tesztelni...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2022

    Vásárlás Angliából. Ár tartalmazza az áfát. Így az ár, amit fizettem, az ajtómhoz tartozott. A legolcsóbb áron is találtam az interneten. Nem vagyok jártas az elektronikában, így nem kommentálhatom a tényleges használatot. Teszteltem egy kondenzátort és diódát. A képernyőn a vizsgált elemeket és értékeket mutatták. A tesztkapocsok egy kicsit olcsók. Az oszcilloszkóp és a szonda működik. Egy hétbe telt, mire megérkeztem a táskámba. Akartam egyet, és jó áron kaptam, anélkül, hogy egy hónapot vártam volna. Örülök, az első vásárlás jól ment.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2022

    Két hónap vásárlás után megkaptam a rendelést otthon, de nem követte a bizonyíték csúcsát az oszcilloszkóp. Úgy érzem, becsaptak. Hogyan folytassam?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2022

    Já reclamei mas ainda não me deram resposta porque me falta a ponta de prova 6100 e sem isso o aparelho não me interessa . tenho andado aqui a informar da falta mas ainda não obtive resposta .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2022

    Működik a leírtak szerint, ezt elsősorban a komponens tesztelés miatt a kompakt méret, és van egy minőségi csatlakozó alkatrész helyét. Az akkumulátor élettartama nagyszerű. Gyors szállítás Kínából az EU-ba, gond nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$189.99
    • US$526.99
    • US$652.99
    • US$119.99
    • US$199.99
    • US$189.99
    • US$66.99
    • US$188.99
    • US$169.99
    • US$64.99
    • US$429.99
    • US$289.99
    • US$229.99
    • US$219.99
    • US$159.99
    • US$74.99
    • US$28.99