Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (90)
  • Kép (26)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(90)
    • 5 Csillag(78)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/09/2021

    Egy nagyszerű termék ezen az áron. A megrendelést követő 11. napon érkezett (Kínából Indiába). Előnyök: 1. Jó akkumulátor tartalék, a legmagasabb a szegmensben. 2. Erős építési minőség & elég jól néz ki. 3. Sima ügy, nem volt ilyen gond. 4. Nagy csomagolás, tartalmaz egy energia bank, egy extra bőr szíj. Hátrányok: 1. Nincs negatív visszajelzés, egy kis zsír a nagy akkumulátor miatt. 2. A kerek képernyő használata a legtöbb Android alkalmazások meglehetősen nehéz kezelni. Én képernyő tükröző alkalmazást, hogy ellenőrizzék az órát az Android telefon. (bár lehet, hogy négyzet képernyő jobbra az óra, de még mindig egy kicsit nehéz használni)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Kiváló okosóra. Nagy és könnyű méretben. Nagyon jól működik, mint egy mobiltelefon. Minden nehézség nélkül csinál és fogad és hív. Sokkal jobb, ha fülhallgatóval használják. A berendezést a mobilszolgáltató cégénél (Chile) kell regisztrálni, mintha mobiltelefon lenne. A használat kiegészítése a droidsegítéssel. Nem kompatibilis a HUAWE operációs rendszerrel, az óra csak értesítési központként szolgál, de nem osztozik. A várakozás a termék szállítása rövid volt. A dobozt vámellenőrzéssel nyitják ki. Ajándék bőrszíjjal jár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Ez egy szuper okosóra. Ez lehet csatlakoztatni fülhallgató zenét hallgatni, de ez lesz megszakad néha. Egy kicsit ideges, hogy rövid védőfólia van a dobozban, mert a csomagban árulják a honlapon. Panaszkodom, de eddig senki sem válaszolt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    watch is ok, performance ok. but after a few months of use (using it occasionally) and this thing happened.. screen not working.. please help me with this problem, can you repair this? i need your urgent answer.. thank you..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2021

    A termék szállítása és külső aspektusa a várakozásoknak megfelelően történik. Mivel az első órám vagyok, egy kicsit többet kell játszanom vele, hogy tudjam, ez tényleg megfelel az igényeimnek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2021

    Az óra megérkezett nagyon jól, jól működik, minden funkció tesztelt, egy tipp, hogy ne töltsön túl sok alkalmazást, mert az óra kockázata a hő, azt javaslom, az egyetlen probléma a külső akkumulátor nem működik, a kábel usb nem illeszkedik, gyártási gondok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Az áru gyorsabban jött, mint vártuk. A kijelző védelme azonban hiányzott, ezért bónusz pontokat kaptam csereként. Az óra nagyon jól működik. Csak az iPhone csatlakozása gyengül, és az akkumulátor teljesítménye csak egy napig tart.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    evrything is ok,thanks banggood's

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    I was surprised that it delivered very quickly here in Saudi Arabia, I placed an order on June 21 and I received the watch on June 28. It is well intact although the packaging has no bubble rap. First impression during the unboxing is beautiful. The description stated as it is. The design is quite bulky but still beautiful it built with quality look. Regarding the price it is quiet expensive compare to its rival kospet prime but I think it's fair enough because of it's IP68 and the battery. The front camera is blurry can't focus I tried many times to get a clear shot but I couldn't, I am not sure if it is only for this unit or the other unit it is not like mine, but its fine for me cause I did not buy the watch for taking picture. I am hesitant to test under the water maybe after a month I will do. I am impressed with stand alone android watch it can work like android mobile phone. Facebook, Youtube and other apps downloaded from Play Store are working well. My only great concern is the auto wake up to check the time, it is inconsistent when I raise my wrist to check the time, it is not waking up until I put my wrist down again (I tried uploading the video but not allowed). Otherwise, the watch is perfect.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2020

    - gyors szállítás - Az intelligens óra nagyszerű és stílusos művek kifogástalanul - minden alkalmazás, hogy én dolgozom támogatott, hogy nincs semmi panaszkodni - Tetszik ez az óra negatív pont: - a SIM-kártya nyílása megsérült. Fonikusan nem volt lehetséges. Nem tudom, miért történt ez egy kicsit azt hiszem, hogy az óra már használatban volt, és szállították nekem. Úgy gondolom, hogy ez hiba volt és tévedés, ezért kértem egy helyettest.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 647
    • Ft24 647
    • Ft18 374
    • Ft14 717
    • Ft10 363
    • Ft9 965
    • Ft60 523
    • Ft28 667
    • Ft31 853
    • Ft35 038
    • Ft83 618
    • Ft67 531
    • Ft35 038
    • Ft46 506
    • Ft63 708
    • Ft62 555
    • Ft22 296
    • Ft7 642