Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/05/2021

    For my head size it was an excellent size. It's comfortable, although a bit too light weigted for me. Quality is also not the best, some parts the plastic has some weird shape (like on the pictrure included), but for this price I can't complain. I bought it as a photography-model supply, for that it works wonderful.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    Really fast delivery within 2 weeks, and they were exactly as I expected, lightweight and well packaged. Will buy another pair in a different color very soon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    köszönöm... szép jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    thank you Very much i received the glasses in 10 days

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    👍🏾👍🏾👍🏾

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Köszönöm a nagyon szép kiszolgálást és a gyors szállítást - olyan gyors volt, hogy fennállt a veszélye, hogy nem vagyok otthon. azt a hivatalos dátum előtt szállították :_) - írtam túl hosszú címet, és a cég azonnal írt nekem, hogy kijavítsa a hibát - csodálatos ügyfél szolgáltatás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    Még mindig ajánlom ezt a gyártót, mert hűha ügyfeleim boldogok, és a szállítás időben. A rendeléseim mindig jól vannak csomagolva, és továbbra is megveszem nektek. Boldog vagyok. Soha nem találkoztam problémákkal a korábbi és jelenlegi rendemmel. Folytassák a nagyszerű munkát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. Ez volt a harmadik rendelésem. Figyelembe véve, hogy most egy nagy adag poharat rendeltem, csodálkozom a kiváló szolgáltatáson. megkapta a rendelésem nagyon gyorsan. És köszönöm az üveg tasakokat, az ügyfeleim a legboldogabbak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2021

    Imádom ezt a szemüveget. Tökéletes illeszkedés, kényelmes, és pontosan az, amit reméltem. Nagyon boldog, 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 384
    • Ft2 368
    • Ft2 706
    • Ft6 432
    • Ft4 400
    • Ft3 384
    • Ft4 738
    • Ft4 061
    • Ft86 207
    • Ft3 384
    • Ft6 155
    • Ft10 157
    • Ft2 706
    • Ft25 059
    • Ft115 115
    • Ft29 462
    • Ft3 384
    • Ft59 728