Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (100)
  • Kép (21)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(100)
    • 5 Csillag(95)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/12/2020

    Samochód RC bardzo dobrze wykonany, jak za te pieniądze jestem dalej w szoku że jest tak tani a ma 3 mosty z dyferencjałem, mocny silnik i proporcjonalny gaz i skręt, sądziłem że na żywo nie bd taki duży a kawał samochodu z dużymi kołami. Polecam bo jest 3 razy lepszy niż jakiś WPL B16 ponieważ jest od razu dopracowany i nadaje się do zabawy w błotku, jest naprawdę silny :) Przesyłka bardzo szybka, około 5 dni roboczych.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    This is an awesome 1/16 Military truck. Arrived on time and immediately was fun to drive. Made some modifications and upgraded the battery, longer runtime.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    Eddig az első számú teherautóm! Szép munka, és rengeteg részlet. Sok tapadás, szép gumik. Igazi munkakülönbségek, sima beágyazott hajtás. A testhéj remekül néz ki. Ez nagy! Nagyobb, mint a legtöbb 1/16 méretű teherautó. Véleményem szerint jobb, mint például a wpl b36. Nagy termék és nagy eladó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • SamVIP3
    IN
    16/09/2021

    Időben érkezett. Minden működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    szórakoztató teherautó. jó minőségű. gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2019

    US military military truck. Nice replica with many details. And it is fully proportional. OK vehicle. Vojenské armádne nákladné vozidlo USA. Pekne urobená replika s mnohými detailami. A je plne proporcionálne. OK vozidlo.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2019

    Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Świetny model za te pieniądze. Do tego paczka dotarła w 2 tygodnie bez żadnych problemów przez EU priority i kuriera gls. Very good product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2019

    very very nice and powerful product at this price, detailing is awsome. proportional steering, good power, etc... only issue is one of the door was broken when I received due to bad transit and bad packing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 166
    • Ft16 731
    • Ft14 349
    • Ft26 609
    • Ft161 837
    • Ft12 211
    • Ft16 398
    • Ft15 570
    • Ft21 830
    • Ft13 127
    • Ft32 060
    • Ft4 577
    • Ft28 395
    • Ft14 043
    • Ft51 969
    • Ft16 211
    • Ft17 097
    • Ft35 724