Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (96)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(96)
    • 5 Csillag(89)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/08/2021

    Elég vastag ahhoz, hogy megvédje a billentyűzetet, megvettem a 61 kulcsot, és a billentyűzet tökéletesen illeszkedik, és van hely a billentyűzet tetején, hogy a kábelek. Nagyon jó termék összességében.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2022

    Nagyon jó termék! Tökéletesen működik a Gamakay LK67, ahogy azt a képen is mutatom. Védi a billentyűzetet a portól, ha nincs használatban, és különböző kábeleket takarít meg. Ez hasznos lehet egy utazás, de nem keményfedél a billentyűzet hatással lehet. Mindenesetre óvatosan kell kezelni, ha a billentyűzetet hordozza az esetben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    nagy termék, vettem körülbelül másfél hónappal ezelőtt, és hasznos volt, hogy mentse a billentyűzet, a megfelelő méretű és kényelmes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2022

    nagyobb, mint gondoltam, de jó minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2019

    These are good keyboard bags. They are made of thick felt material for protecting your keyboard. Only difference from the pictures is that that brown tag is not on the flap. No worries with that. I got the 60% one and the TKL one. The TKL fits my Vortex Vibe keyboard, although it is a bit tight. When the keyboard is in the bag, the keys at both left and right edges of the keyboard seem to be getting a bit stressed, as the Vibe is a bit longer than a standard TKL. I will figure out how to overcome that, as I don't want to break the switches. All in all, it is the first keyboard bag/case/sleeve that I can fit the Vibe in. The 60% is for the Anne Pro 2 which I ordered, but waiting for it to arrive. I believe it will fit without issues, as the case is also thick.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    A táska félbe volt hajtva, ami nyomot hagy egy ideig, és azt gondoltam, furcsa. A szállítás körülbelül 2 hétig tartott. Mégis elégedett vagyok a termék minőségével és árával.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2020

    15 nap múlva érkezem, jó minőségűnek érzem magam, és jól teljesítem funkcióját, csak néhány részletet tudok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2019

    Fits the Ducky One 2 Mini really nicely. There’s a bit of extra depth so the cable can go in without getting strained. I got this so I could safely put away my keyboard in my locker at the end of another hot-desking day and it’s perfect for this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2019

    nice product, stitchrs are of a good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2020

    is what it is. slightly smaller in length than what seems correct so you get this scrunched look

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$138.99
    • US$19.79
    • US$39.99
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$69.99
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$68.99
    • US$7.99
    • US$149.99
    • US$27.99
    • US$21.99
    • US$69.99
    • US$23.99
    • US$65.99
    • US$6.92