Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (55)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(55)
    • 5 Csillag(52)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/06/2021

    Kiváló minőségű termék, minden pennyt megér. A kivetítés 100 hüvelyk körülbelül 2,60-2,70m. Ez a projektor és a nagy kontrasztú képernyő szenzációsnak tűnik. Ajánlom 100%, és hamarosan lesz egy videó, amely megmutatja a terméket.

    Hozzászólások (17)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    wow I am really surprised on the quality. The projector is very bright even with my overhead lights on. The picture is sharp and crisp. I do not used the built in android because I want to do sandbox before I out this on my network or reflash with just android if possible. I have used it for 6 hours already and it's perfect for my new bedroom TV. I was impressed with the sound quality for such a small projector. At this price point I would buy another one for the Living room. my camera is not the best and doesn't show the true colors. I did not have to adjust any colors. Out of the box it came out perfect. Super happy with my purchase and it arrived in 4 days from CZ warehouse using Europe Priority Mail.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    A kivetítő a vártnál jobb. Nagyon csendes, fényes és éles. A fogás az, hogy a MiTv minden kínaiul van, és nem lehet konfigurálni. A beállítások könnyen megváltoztathatók angolra. A megoldás, Én telepített ATV hordozórakéta pro és hagyta alapbeállítás szerint. Játszani közvetítés (Netflix...) Használok egy Mibox. TV-t nézni, Tdt csatornákat és egyéb bölcsjátékot, újjátékot, táviratot...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    A doboz szakadt, plusz nem károsította a tökéletes készüléket

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    Nagyon csendes termék, kiváló képminőség és hang, csak bűn a kínai operációs rendszerben, de semmi olyan, amit egy hordozórakéta ne tudna megjavítani

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    Nagy termék, kivételes minőségű kép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    Nagyon jó projektor egy nagyon jó kép és jó hang 👍 elég egy kis mozi otthon 🙃 100% Ajánlott vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    Norm. Csak a falon, amíg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2020

    Szép. Tökéletes és gyors összpontosítás. A legjobb projektorok biztosan. Ésszerű lumen éjjel-nappal. Jó felbontású hd 1080 és több.Fantasztikus hang. Csendes csend rajongó. Nagyon hordozható. Nincs ellenérve.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2020

    funciona a la perfeccion es muy buen proyector confirmo para los que tienen dudas que si tiene 3d no entiendo porque dicen que no en muchas webs....lo recomiendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft123 328
    • Ft163 411
    • Ft298 150
    • Ft110 995
    • Ft20 347
    • Ft212 743
    • Ft16 616
    • Ft3 558
    • Ft135 661
    • Ft70 912
    • Ft48 096
    • Ft58 579
    • Ft27 746
    • Ft30 830
    • Ft49 329
    • Ft51 179
    • Ft22 505
    • Ft216 893