Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (50)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(50)
    • 5 Csillag(48)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/06/2021

    Kiváló minőségű termék, minden pennyt megér. A kivetítés 100 hüvelyk körülbelül 2,60-2,70m. Ez a projektor és a nagy kontrasztú képernyő szenzációsnak tűnik. Ajánlom 100%, és hamarosan lesz egy videó, amely megmutatja a terméket.

    Hozzászólások (15)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    wow I am really surprised on the quality. The projector is very bright even with my overhead lights on. The picture is sharp and crisp. I do not used the built in android because I want to do sandbox before I out this on my network or reflash with just android if possible. I have used it for 6 hours already and it's perfect for my new bedroom TV. I was impressed with the sound quality for such a small projector. At this price point I would buy another one for the Living room. my camera is not the best and doesn't show the true colors. I did not have to adjust any colors. Out of the box it came out perfect. Super happy with my purchase and it arrived in 4 days from CZ warehouse using Europe Priority Mail.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    A kivetítő a vártnál jobb. Nagyon csendes, fényes és éles. A fogás az, hogy a MiTv minden kínaiul van, és nem lehet konfigurálni. A beállítások könnyen megváltoztathatók angolra. A megoldás, Én telepített ATV hordozórakéta pro és hagyta alapbeállítás szerint. Játszani közvetítés (Netflix...) Használok egy Mibox. TV-t nézni, Tdt csatornákat és egyéb bölcsjátékot, újjátékot, táviratot...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    Nagyon jó projektor egy nagyon jó kép és jó hang 👍 elég egy kis mozi otthon 🙃 100% Ajánlott vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    Norm. Csak a falon, amíg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2020

    Szép. Tökéletes és gyors összpontosítás. A legjobb projektorok biztosan. Ésszerű lumen éjjel-nappal. Jó felbontású hd 1080 és több.Fantasztikus hang. Csendes csend rajongó. Nagyon hordozható. Nincs ellenérve.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2020

    funciona a la perfeccion es muy buen proyector confirmo para los que tienen dudas que si tiene 3d no entiendo porque dicen que no en muchas webs....lo recomiendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2020

    Todo perfecto gran proyector Entrega más o menos rápida 3 semanas y en casa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    Helló, Fantasztikus kép és nagyon jó hangzás. Olyan jó kép, még ha van is fény a szobában. Nem túl zajos a másik projektorhoz képest, amit korábban hallottam. De a kínai eszköz... meg kell találni egy tápkábelt (szerencsére könnyű megtalálni Európában), és meg kell találni a módját, hogy átváltson az angol interfészre. Utána,......... Annyira jó volt. Már hetek óta kerestem egy „helyes" projektort, ami nem túl drága. Bízz bennem, csak rajta. Belgiumban 7 hét napon belül megkapom Üdvözlettel, J-P

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    Kiváló projektor vákuum az árkategóriában, Media lejátszó smb miracast Légijáték dlna!!! Gyönyörű fényes kép pontos és éles, gyönyörű színekkel, hiányzik egy kis kontraszt az éjszakai jelenetekhez, amelyek javíthatók egy technikai képernyővel a nyereség 0.8 / 0.6.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft33,009
    • Ft46,275
    • Ft44,115
    • Ft987,266
    • Ft59,542
    • Ft21,593
    • Ft52,446
    • Ft227,686
    • Ft173,077
    • Ft114,150
    • Ft339,371
    • Ft392,131
    • Ft108,257
    • Ft13,572
    • Ft30,541
    • Ft58,616
    • Ft24,062
    • Ft11,196