Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (90)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(90)
    • 5 Csillag(87)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2021

    Eddig bekapcsolt a távirányító, meg minden. A távirányító kicsit nagyobb, mint gondoltam, de még mindig jól érzi magát, és jól néz ki. A távirányító kicsit nyitva volt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2022

    Ez nagyszerű! nagyon jó érzés a kézben, a matt fekete kivitel hűvös. A képernyő nem túl fényes, de nem is olyan rossz. a párosítás nagyon egyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2021

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Works great! If it's not the true flipsky then I am fooled because I love it! Long battery life and presice control.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    looks and feels good. can't wait to put it to the test

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Most érkezett. Még nem volt lehetőségem teljesen tesztelni. de úgy érzi, mint egy jó minőségű távoli és nagyon ergonomikus!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    j'ai acheté ce produit qui a commencé à présenter des problèmes des la deuxième utilisation problème d'écran qui ne s'allume plus je cherche une solution pour régler le problème mais il est très compliqué de contacter le vendeur alors je vous partage mon problème en espérant que le vendeur verra ce commentaire pour trouver une solution

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2019

    bellissimo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2022

    Nagyszerű!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Nagyon gyors szállítás, nagyon elégedett vagyok!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$95.44
    • US$27.59
    • US$459.99
    • US$107.99
    • US$89.99
    • US$29.89
    • US$100.79
    • US$48.50
    • US$22.99
    • US$22.99
    • US$110.39
    • US$96.59
    • US$459.99
    • US$241.49
    • US$142.99
    • US$144.99
    • US$35.99
    • US$195.99