Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (213)
  • Kép (52)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(213)
    • 5 Csillag(198)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/04/2021

    An absolutely fantastic printer, everything worked perfect right out of the box. I rerouted the heat bed an power supply wires trough the AL profiles for more stability and sleek look. I had to drill two 6mm holes in base plate to accept the cables. The only minor drawback is the main board which do to complicated computations for delta printing is overwhelmed when you interact with the display during printing and stops for fraction of seconds an alter the quality of the prints. other than that is an A+ product and an bargain for the price and I definitely recommend it. Next upgrade will be the hot-end fan witch is quite noisy and a removable print surface because the heat bed print surface adhere insanely to PETG. The printer arrived in Romania in 4 working days from CZ warehouse with no additional taxes trough DHL and Cargus in pristine conditions.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Pessoal minha experiência: impressora chegou em menos de 1 mês paguei os seguros, RF tributou, solicitei e Banggood fez o estorno da tributação. a empresa é séria! total deu 1700 mais ou menos com frete e tudo impressora excelente, rápida tive alguns probleminhas, por ex ela se perdia no auto nivelamento (não sei até agora pq) reinstalei firmware, e talvez tenha sido isso que fez ela voltar (foi bem fácil) uso direto via USB (não vem cartão SD) o alicate azul é ótimo ainda preciso aprender a acertar as velocidades etc para melhor acabamento minha primeira impressora 3d recomendo demais, ela foi produzida com materiais metálicos de qualidade e é robusta já fiz várias peças em pla e petg recomendo filamentos marca PRIME 3D programa para desenhar peças BLENDER acertei na compra! espero ter ajudado Jesus vive!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    fantastic printer for this price. delivery was just two(!!) days from Czech to the far west of Germany. ordered on monday (evening), got it on wednesday. more like 36hrs than 48hrs. I own an anycubic i3 mega since 2018 and it's just no comparison. the Q5 is so much better at everything. Speed, Print quality, Noise (it's very silent).... just another league. auto leveling is a treat. no problems with PLA at all. and my first PETG print was an instant success, just had to slow down a bit. I use Cura 4.8 with OctoPrint plugin. I found a Cura printer profile for the Q5 (printer + extruder files) on the net that works like a charm. but first I tried to use a 64GB uSD card that wasn't recognized. had to format it in FAT32 because the Q5 card reader is not compatible with exFAT format. the print size is good but I plan to buy an additional QQ-S Pro for bigger models. my anycubic i3 mega is now retired.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Envio rápido de Espanha para Portugal. Muito fácil e intuitiva de se montar. Adoro a máquina e recomendo a quem se quer iniciar no mundo do 3d printing, apenas necessitei calibrar os e-steps e o flow para obter óptimos resultados. Os problemas que tenho a apontar não são graves mas ainda assim n permitem dar 5*. -Alicate partiu-se no primeiro corte, a cortar uma abraçadeira da máquina. -Tela de aquecimento da mesa vem marcada/rasgada mas felizmente funciona bem - E por último, não trouxe o cartão SD q costuma trazer documentação, ficheiro de setup e ficheiros com peças teste. Para um pessoa que compra esta como a sua primeira máquina a meu ver a falta do cartão SD é grave. Eu como já tenha uma PI com Octopi instalado liguei-a à Q5 sem problema nenhum e fiz as alterações de e-steps através do PC com comandos no terminal e atenção que o firmware é Repetier e não Marlin logo nem todos os comandos funcionam. Para o Cura slicer podem usar o profile da Flsun QQ-S alterando apenas os valores de X,Y e Z para 200mm O valor de e-steps a que cheguei foi 451 comandos: M92 E451 (para alterar o valor de e-steps para 451) M500 (para gravar as alterações)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    excelente impressora... fácil de montar, silenciosa, prática... muito impressionado com o desempenho... tudo saiu conforme o descrito...mas o tempo de entrega foi exatamente 60 dias...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Fantasztikus gép! Nagy nyomtatási minőséget biztosít nagyobb sebességgel. A végén az összes díjjal, amit én fizettem Bl2350-et. hipnotizáló látni a fsun nyomtatást. A hűtés megérdemelt egy frissítést, de az volt, hogy a legjobb eredményeket egy jó eredmény

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    For how cheap this printer is, the quality and ease of use is superb. I am still playing with settings and sliders to get it perfect, but it has been a joy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • sariz96
    HU
    07/03/2021

    Egy CZ raktárból jött, elég gyorsan. A csomagolás tökéletesen rendben van. Az összeszerelés nem nehéz. De az is jó, hogy ellenőrizze a rejtett csavarok a görgők. Tartsd tisztán az ágyat. :-) Mindegy, egy nagyszerű eszköz ezen az áron. Ez tetszik. :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    kiváló gép, követte az utasításokat és nyomtatott tesztfájl SD kártya kivételes minőségű. A gép egyszerűen nem nyomtat olyan gyorsan, mint ahogy az összes felhajtás jelzi, de nem meglepő, mert a mozgó alkatrészek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Nagyon elégedett a vásárlással. megy szép mellett az Ender 3 pro, és már látom, hogy lesz egy nagy lökést az én kis üzlet. nagyon könnyen összeszerelhető és azonnal dolgozott, csak ellenőrizze a feszültségkapcsolót, mielőtt bekapcsolja. Az egyetlen dolog, amit be kellett állítani, a feszültség csavar az extruder, mert túl laza volt, és extrudálás alatt volt. Mindent egybevetve egy nagyon jó kis gépezet. a gyártó felső jelzései

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft60 755
    • Ft91 588
    • Ft57 702
    • Ft115 710
    • Ft82 127
    • Ft72 968
    • Ft60 755
    • Ft58 179
    • Ft79 074
    • Ft84 627
    • Ft61 058
    • Ft14 652
    • Ft733
    • Ft1 407
    • Ft2 644
    • Ft913
    • Ft394
    • Ft31 443