Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1266)
  • Kép (122)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1266)
    • 5 Csillag(1217)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/10/2021

    A leírtak szerint fogadták, de eltartott aaaaaaaaages! A szállító cégnél senki sem tudta megmondani, hol van a csomag, és nem tudta megmondani, hol van a termék,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    Valószínűleg a legjobb sör a világon, úgy értem talán a legjobb fogadó a világon az árért, és nem csak az árért. Repültem ezekkel a vevővel, mivel a kezdetektől kezdve azok indítása légy/hobbyking és nem egyetlen jel elveszett vagy hiba! Jól működik a rádiós 16-osokkal, mint egy amulett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP1
    IN
    26/08/2021

    Köszönhetően, a gyors szállítás, és a termék nagyon jó munka

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2021

    Szép kis vevő. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2017

    I have 3 of these receivers and they have never let me down. They are tough, small and reliable. Because it is very important to trust your receiver and transmitter. This is the second I buy at Banggood. The price is quite interesting. Thank you Banggood for continuing to by brand products and quality at good prices at our disposal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2017

    I have so many of these receivers. I keep one in most models i use regularly. They bind well to many transmitters, have many functions, quick responses and really no faults. You can take the board out of the case and save some space in your model. The range is great and very seldom has interruptions here in Thailand. Overall, a great product. I have used them for years, let's see how many more years of good use they have to come.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2018

    Es un buen producto, esta bien fabricado, a detalle sin problemas o defectos de fabricación, cumple lo que promete el vendedor y es tal cual el producto que ofrecen en las fotos, pretendo conectarlo y usarlo con un radio-control FS-i6 y usar los seis canales con servomotores, me gustaría que este producto ( el receptor) viniera con un instructivo de como hacer la vinculación al radio, para los que somos nuevos usando este tipo de productos. No trae instructivo. Resumen: Tiene buena calidad de materiales, buena apariencia y acabados, buen empaque y etiquetado, cubre por completo las expectativas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2020

    A legtöbb mozgó vevő. A Cessna Funtana-n, Polaris-on vannak. De valami értékessé vált.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2019

    Fonctionne bien avec la télécommande FlySky FS-i6X. Penser à bien paramétrer la télécommande, en mode "AFHDS" ( voir vidéos et forums sur internet pour le paramétrage). Tout fonctionne nickel ! :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2016

    Receiver RC Flysky FS-R6B, with the usual quality of their products. Just bind and go. I use it with my Turnigy TGY 9X radio and work just fine. Good job Banggood for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$17.24
    • US$57.74
    • US$16.16
    • US$59.99
    • US$31.17
    • US$12.69
    • US$68.13
    • US$89.99
    • US$17.31
    • US$13.85
    • US$104.49
    • US$219.99
    • US$23.59
    • US$23.99
    • US$24.24
    • US$66.49
    • US$24.24
    • US$26.55