Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (701)
  • Kép (112)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(701)
    • 5 Csillag(659)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/06/2017

    I bought this tramitter / receiver combo to use with my Naza M Lite fc. It's a 10 channel transmitter that comes with only 6 channels activated by default, but it can be converted to 10 channels in less than a minute. It only has (1) 3-position switch but you can swap out a 2-position switch in favor of a 3-position switch. The transmitter does not have telemetry which was a major disappointment (I should have done more research before buying). The receiver has 10 channel output with ppm and i-bus. I totally would recommend for people on a limited budget, like me.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    A srácok nagyon pontosan dolgoznak, és őszintén, az első termék 2 hónap múlva jött, és a szállító doboz felhígult, így küldtem egy zacskós szolgáltatások e-mailt, és küldtek nekem egy új szinusz, amit itt minden kétséget kizáróan vásárolhatsz. Ez egy nagyon jó cég

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2020

    A tökéletes megoldás, egy 10 csatornás vevő és egy 10 csatornás adó. Nagyszerű megoldás kezdőknek. Nem kell kombinálni semmit, minden kapcsolónak lehet válasza a másik oldalon. Az adó érkezett még egy héttel korábban (összesen 3 nap).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2019

    Good product. There is a lot of reviews for this radio so I would recommend to go to youtube for that. the kit comes with transmiter, reciver and actually trainer cable. Fast shipping. I recommend this seller and product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2017

    Bought this R/C Transmitter thinking I was getting a 10 channel Tx. That is what the add says and what is on the box it comes in. Already have an Flysky I6 and thought this would be different but it isn't. Same 6 channel Tx with a 10 channel receiver. Don't get me wrong, it is a great transmitter and I love the size, but to sell it as a 10 channel unit is wrong. Unless you are a computer geek converting it to 10 channels using firmware which is not supported by Flysky, is not easy and risky.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Kipróbálom, amíg elégedett vagyok! Az egyetlen rejtély, hogy beszél 10ch, a vevő 10ch, a doboz a fotó szerint 6ch. Remélhetőleg jól!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Nagyon jó, minden működik. Már teszteltem oszcilloszkóppal. Mind a 10 csatorna megérkezett. Meg lehet állítani PWM frekvencia tartományban 50-400Hz.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2016

    La FlySky FS-i6X es la emisora perfecta, puedes configurar hasta 10 canales con cables de servo, PPM, s-bus o i-bus. La caja incluye: - Emisor FS-i6X - Receptor - Set de 6 stickers - Cable USB - Manual El menú es un poco confuso al principio pero te adaptas rápido a el. Te permite configurar hasta 20 modos distintos, cada uno con su distribución de botones, rates y expos. El receptor con PWM es un poco grande para albergar los 10 canales por lo que si lo vas a montar en un drone pequeño es mejor cojer la opción de receptor i-bus. La calidad de los materiales se ve que no es de una radio de 200 euros pero no hace falta más. En mi opinión es una radio 100% recomendable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2022

    Box összeverve jött, nem meglepve. De a rádióban van minden, és úgy néz ki, oké, nem tudom, amíg nem kapcsolom be, hogy lássam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2022

    10 nap alatt Izraelbe értem. A gombok felét még nem ismerem, kezdő vagyok, de a számítógép szimulátorán, amit csatlakoztattam, az a zümmögés. Elégedett, mint egy elefánt! Mejes nem fizetett! Szerencsés És hatalmas is, és azt hittem, fele akkora lesz. És győződjön meg róla, hogy helyezze be 4 akkumulátorok, akkor is, ha csatlakozik, hogy kivel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$37.19
    • US$146.07
    • US$156.49
    • US$6.99
    • US$149.49
    • US$38.99
    • US$57.65
    • US$14.94
    • US$32.99
    • US$33.99
    • US$33.99
    • US$16.09
    • US$10.34
    • US$9.19
    • US$34.21
    • US$78.19
    • US$69.74
    • US$16.99