Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (110)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(110)
    • 5 Csillag(108)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/07/2021

    Nagyon szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    tutto come da descrizione. il tracking non è dei migliori,ma arrivata dopo 15gg quindi ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2020

    Gyors szállítás. doboz sérült, és a vevő volt ragasztva kívül a doboz. A jeladó működik és a vevő jól néz ki, de még nem tesztelték. jó ár-érték arány

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2019

    Ha llegado perfecta y funciona bien, es una muy buena emisora para el precio que tiene, y también es muy fácil de manejar y configurar, aconsejo esta compra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2017

    That was my first one ,and the best ,the battery last long,range = 1 km,eveything is all rigt after dosens of flights,and you can modify ,use 10 ch software ,and many other pluses.Oh ,for me its very important that its handy and light ,so i can carry this in my backpack with my 250 emax ,extra baterryies and fpv googles and its still not too heavy !!!! My first is more than 2 years and works perfectly-hundreds of flights !!! This one is as a gift for my friend,so best choice not even for beginners!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2018

    Produto veio bem embalado mas o recector veio fora da caixa poderia ter perdido se a embalagem rasgasse.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2018

    1ere radio no probleme essais en simulateur concluants . poids et taille correct . récepteur compact

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2017

    I Love it! very good transmitter! I highly recommend it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2019

    Еле нашёл, как переключается sbus и ibus - в инструкции этого нет. Не очень удобно, что аппаратуру надо перепрошивать, тк она только 6 каналов, а приёмник 8

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2017

    le a costado un poco llegar pero todo esta correcto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft67 355
    • Ft3 522
    • Ft3 201
    • Ft55 431
    • Ft3 522
    • Ft4 806
    • Ft3 698
    • Ft5 547
    • Ft32 040
    • Ft36 635
    • Ft3 201
    • Ft8 879
    • Ft32 040
    • Ft5 178
    • Ft57 675
    • Ft112 148
    • Ft30 758
    • Ft8 507