Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (20)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/03/2022

    Ez egy nagyon jó egység, de a szállítás két napot késett, és a csomag megsérült. Ezt a csomagot a PSZ szállította. Volt egy lökés rögzítő betét golyó nem gyártott helyes, amely megakadályozza az első bal felfüggesztés működik ingyen. A szerelőcsavart elvesztettem, hogy rendesen működjön. Nem találtam cserealkatrészeket, vagy teljes sokkot, amit meg kellene javítani. A teherautó 16 MPH-t futott ki a dobozból. Nem rakétahajó. Beszereltem néhány nagyobb gumit, ami 18 km/h-ra emelkedett. A gyors eladás áráért nem panaszkodom. minőségellenőrzés lehetne jobb. Bangjó boldog lennék, ha új megrázkódtatást kapnék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2022

    Minden lenyűgöző ebben a teherautóban! Az árért teljesen el voltam ámulva. Ez sok fém alkatrészek, beleértve az összes fém fogaskerekek. A differenciálmű zsíros, és a sokkok tele vannak. Ez valóban egy kész autó futtatására, és nagyszerű kezdőknek, akik bash az olcsó. Ez nem a böjt ki a dobozból, de könnyen javítható. Én óvatos megy kefe nélkül, bár nem úgy tűnik, hogy sok tartalék felfüggesztés alkatrészek (kívánságcsontok, hubs, ect.)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2022

    i received this yesterday after 15 days . for its price and as my 1st basher/monster truck its Awesome!!! 2x batterys included LiPo 1600mah oil filled shocks. front are great. but rear are too soft and squishy. possible oil leak. we may need to check that. for a beginner this is great and lots of fun. i hope the parts last and easy to find replacements. i love the lights.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TMCCRC
    GB
    25/12/2021

    Top quality piece of kit this is for the money!! It's based (I think) on an HBX chassis, so it's super tough and handles well! Comes with two batteries for extra run time. Full metal transmission and a centre diff!!!! Strong 550 brushed motor. Very impressed with this RC. Check out my full YouTube review video using the link below. https://youtu.be/kjiMueme2Ho

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2022

    I am pleased to have at last got a hand on this Flyhal FC610. Overall quality for the price was superb. I own a same size scale rc like this but not even close to the built of this RC. With center differential, is a plus and Flyhal FC610 has it. Thanks BG, my kid loves it so do I. All the love from Philippines.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2022

    nem fogsz találni egy másik rc ilyen szép ezért az árért sehol! nagyon jól megtervezett és nagyon kemény. Fém fogaskerekek, közép diff, standard szervo. kezeli a csodálatos, tökéletes platform kefe nélküli frissítés 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2022

    A csomag jó állapotban érkezett 15 nap alatt. Mindkét elem tökéletesen egyensúlyban van 3,8v-on. A felfüggesztés egy kicsit pattogós, de könnyen megoldható. Elég gyors az árhoz képest. Minden kész, elképesztő ütés a dolcsiért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2022

    A középdifferenciálok után kutattam. Nincs sok kisebb mérleg középdiff. Egy mojave kraton vagy Talion xl tulajdonostól jön.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2021

    Nagyon hűvös RC az ár, Azt ajánlom ezt az egyet az biztos, ha bármilyen kérdése van, nyugodtan kérdezzen meg, és én válaszolok rájuk az Ön számára

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2022

    Két héten belül jött. Szuper boldog a termék jött nem sérült, és doboz tökéletes állapotban jött 2lipos boszorkány én még nem ellenőrizte a sejteket, mint a még, de frissíteni fogja.. Autó az ár páratlan a skála az autó jött egy szennyezett fém hajtáslánc. Szeretne bármilyen információt a termék csak kérdezze :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$105.99
    • US$56.99
    • US$151.99
    • US$22.99
    • US$100.99
    • US$132.99
    • US$28.99
    • US$55.99