Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (201)
  • Kép (24)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(201)
    • 5 Csillag(189)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/04/2021

    A csomag sértetlenül érkezett, és minden tökéletesen működik. Akkumulátor nincs benne. 15 munkanapon belül megérkezett.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    FS-GT3B Transmitter w/ receiver. Looks great, feels good in the hand. Takes 8 AA Batt. Using rechargeable batt. is a money saver.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    I ordered from Banggood for the 1st time and all items arrived within 2x weeks from China to South Africa. Very impressive! After 16x years, I am starting RC with my 2x kids. I am a very happy dad!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Hibátlan.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Corrisponde a quello che ho ordinato

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Szeretem ezt a márkát ajánlom kiváló ár-érték arány

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2021

    arrivati!!! 👍😉

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    happy with purchase. good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2017

    installation du firmware PSX 061 avec le programmateur STM32 8 canaux, plus de 60 modèles, 2 timers, réglage fin des trims, test des touches, etc... STM32 ici : http://www.banggood.com/fr/STM8-STM32-Emulator-Simulator- Programmer-Downloader-For-ST-LINK-V2-With-4Pin-Cable-p-1080420.html?rmmds=myorder firmware ici : https://github.com/semerad/gt3b/tree/master/Releases

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2020

    Well first off want to say it's works great looks great works well with my Redcat Blackout upgrade. You can also link up to 10 RC truck car or whatever. Shipping was actually 2 weeks thats fast considering l live way up north Canada. I would buy again forsure

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 151
    • Ft2 658
    • Ft19 008
    • Ft3 656
    • Ft31 834
    • Ft11 435
    • Ft15 732
    • Ft5 485
    • Ft22 871
    • Ft13 536
    • Ft3 482
    • Ft4 753
    • Ft4 753
    • Ft63 054
    • Ft11 784
    • Ft5 700
    • Ft4 525
    • Ft20 275