Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3270)
  • Kép (528)
  • Videó (11)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3270)
    • 5 Csillag(3165)
    • 4 Csillag(85)
    • 3 Csillag(14)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/10/2020

    I have never seen a rx look like this and this is one of the reasons I purchased it. The other reason was to test it out with my JumperT16 TX. It takes a bit to find the right protocol to get it to bind, once done it becomes fully functional and you get RSSI read and warnings. Connecting it to the FC was a breeze and it comes with three different plugs for hook up. Ibus, pwm, ppm

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    I installed one in my Mini Talon and another on a Bixler 2. Awesome range and capabilities. I might research putting a longer antenna to have a better outside exposure for the airplanes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    Quizá es un pelin ancho y en mi wizzard he tenido que cortar unas de las tapas para que entre. Rango 2km. muy bueno

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    c'est les 2eme que j'ai acheté je vais équipé tous mes drones avec ce récepteur la , qui je pense est un des meilleurs pour la porté pour une radiocommande flysky . aucun souci a brancher ou à régler . fourni en plus avec tout les câble et connectique qu'on pourrait avoir besoin . rien a redire pour ma part

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Ez a repülő x6b vevő! Még nem tesztelték, majd később. jön az összes szükséges kábelt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Minden rendben, gyorsan érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Nagy PPM vevő az első Inav felépítésemhez, ami egy Hüllő S800 V2. Nagyon jól illeszkedik a Szárnyakkivágásba, még nem repültem vele, de jó hatótávolságúnak kell lennie, és az ITS Light, 5 grammot súlyoztam! 💪🏾 (és olcsó!)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    prodotto arrivato a Napoli nei tempi stabiliti! l’unica cosa è che mi è arrivato il pacchettino completamente aperto! possibile che sia stato aperto alla dogana? non so! prodotto montato ma non l’ho ancora provato sul campo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Gyors, egyszerű és megérkezett az egész

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    se ve de buena calidad llegó antes de lo esperado a GDL incluye varios cables y es más pequeña de lo que parece en fotos Masomenos mide la mitad de una controladora de vuelo de 30.5

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23 202
    • Ft23 914
    • Ft9 079
    • Ft17 480
    • Ft8 038
    • Ft99 657
    • Ft5 240
    • Ft17 129
    • Ft12 585
    • Ft8 737
    • Ft14 683
    • Ft12 491
    • Ft6 291
    • Ft3 494
    • Ft21 189
    • Ft8 777
    • Ft59 335
    • Ft8 474