Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (676)
  • Kép (126)
  • Videó (11)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(676)
    • 5 Csillag(658)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/10/2021

    Nagyon jó állomás, a szállítmány egy héttel a menetrend előtt érkezett, és minden tökéletes állapotban. Az állomás jön anélkül, hogy az autocentráció a bal gimbal dolog, hogy köszönöm használata esetén egy drón vagy repülőgép, mert különben az állomás lenne, hogy meg kell nyitni, akkor is jön egy zsákban, ami szükséges, ha szeretné telepíteni. Jön a tíz csatorna FS-IA10B vevő, ajánlott használata esetén drón vásárolni egy másik, mivel ez nagyon nagy. Ez is jön egy mikro USB kábel csatlakoztatni a PC-hez és a támogatás a mobiltelefonok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2021

    Gyors szállítás és megbízható 10CH távirányító, beleértve a vevőt. Szuper ár/teljesítmény arány.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2022

    arrivato nei tempi previsti radio ottima

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2021

    Bedugtam a rádiót, hogy frissítsem a szoftvert, és füstöt láttam, és most megsült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2016

    Пришло все за 15 дней, неделю заказ висел на пре ордер статусе и еще неделю добирался почтой Нидерландов в Киев. В комплекте сам пульт, 10 канальный приемник, диск с инструкцией USB шнурок и я так понял набор запчастей для апгрейда джойстика(пружинный механизм центрирования). Как приемник так и передатчик прошиты последней на момент заказа прошивкой, так что даже не пришлось ничего заливать. В общем посылкой доволен буду испытывать.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Commandé et reçu en 10 jours, cette petite radiocommande sera utilisé uniquement pour mes simulateurs de vols RC. Elle est reconnue en USB comme joystick sous Windows 10, le récepteur est connecté à un dongle USB IKARUS en mode PPM (8 voies au lieu de 10 en usb) Pas d'antenne donc pas de risque de la casser, elle est livrée avec le dernier firmware et son interface est simple à comprendre. j'ai mis 4 piles AA 1.5V en attendant de commander des AA Li-on 1.5V rechargeables. Bon achat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2018

    Je viens juste de la recevoir. J'ai hésité longtemps avant de faire mon choix, car le vol FPV n'est pas très populaire dans mon secteur et j'ai dû faire mes recherches par moi-même. Pour le moment, tout va bien. Je n'ai fait que des vols en simulateur, car j'attends toujours mes pièces pour assembler mon premier quad. Je croyais qu'elle n'avait que 6 channels, mais en fait elle en a bien 10 et c'est bien tant mieux. Merci Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2016

    i am very satisfied with this radio. made out of good quality materials.. receiver works well on ibus but it's a little bit bulky for my mini quad - i will probably decase it or buy a newer and smaller flysky rx. 4 AA batteries last more than 12 hours in active working mode. connection via included micro usb cable is straight recognized by pc simulators. recommended for everyone getting into multicopter hobby.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2016

    Great transmitter, very easy to configure for quadcopter with apm 2.6, beautiful, works great with AeroFly RC7 direct on micro usb port in the transmitter. Transmitter and receptor is 10ch. I have not yet tested the maximum distance it reaches. the only downside is that it uses batteries and not a battery 2s. I recommend this to anyone who is tranmissor mount a drone. Grande transmissor, muito fácil de configurar para drone com APM 2.6, bonito, funciona muito bem com AeroFly RC7 direto na porta micro USB no transmissor. Transmissor e receptor é 10CH. Eu ainda não testei a distância máxima que chega. A única desvantagem é que ele usa pilhas e não bateria 2s. Recomendo este controle para quem for montar um drone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2017

    got in safe and orignal condition. bangood is safe and better for india also.very good keep it up bangood.I Request for faster delivery I got it in 12 days

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$275.99
    • US$28.86
    • US$48.50
    • US$57.74
    • US$10.99
    • US$20.69
    • US$31.49
    • US$35.99
    • US$10.38
    • US$24.24
    • US$42.99
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$89.99
    • US$92.99
    • US$229.99
    • US$113.99
    • US$75.85