Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2782)
  • Kép (457)
  • Videó (9)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2782)
    • 5 Csillag(2639)
    • 4 Csillag(133)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/10/2020

    Tökéletes! csomag egy kicsit sérült, de ez a postai szolgáltatások, hogy nem vigyáz, ha nem működik tökéletesen, mi a kár hiányzik a kézikönyv a vevő fs x6b, de meg kell találni az interneten, Ennek eredményeként, nem tudta kipróbálni a vevő még. Azt javaslom, ez egy nagy készlet erre indított az fpv és megérteni, hogyan kell csatlakoztatni egy igazi vevő, amely úgy néz ki, valóban erősebb, mint az fsa8s.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    Recibido en tiempo y forma, la calidad de los materiales es buena, no diria excelente pero por el precio es mas que suficiente, aun no lo pruebo realmente, estoy en espera de otro artículo para probar, pero se aprecia mas que bien, gracias bangood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Nagyon jó 10ch adó és 6ch vevő sokféle funkcióval! A csomag nagyon gyorsan érkezett Görögországba, kiváló állapotban. Is A BGN csapat kiváló minőségű támogatást kínált nekem egy olyan kérdéssel kapcsolatban, amely a szállítási módról emelkedett. Köszönöm, a „Bangjó csapat"!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Calidad aceptable, no parece de juguete, pero por el precio, bien adecuado para los que iniciamos en el RC, tardó menos de lo que se decía la principio, hasta 15 días, espero poder usarlo pronto, pero con prácticas suficientes! 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    great controller. tons of options for a beginner tx. has more features than ill use for a long long time. i bought this for the tyro 79 kit i purchased. it's working great so far.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Ürün gayet iyi başlangıç için. Ürün içerisinden çıkan güncelleme kablosunu bilgisayara takıp simülatörlerde kumandayı kolayca kullanabilirsiniz. Şuan windows10 pc de bu şekilde sorunsuz kullanıyorum.Ayrıca simülatör kablosu almanıza gerek yok. Ayrıca ürünü aldığında kapalı haldeyken sol ve sağ stickleri sol alt köşeye çekip açma tuşunu yukarı kaydırarak stick kalibrasyonunu kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    Amazing product for the value! With a quick tutorial online, I found it very easy to set up, and bind with my Mobula. There are a few things I still don't understand fully, and information can be a little scarce, but overall I am very impressed! I purchased two units, as I've gotten my little brother into the hobby as well, and would highly recommend for any beginner, or even beyond! - Build Quality is pretty decent. doesn't feel cheap - Gimbals are pretty good, and seem fairly reactive. with some sub-trim, and endpoint calibration, it is tight and working great - Signal seems great! i haven't pushed my quad too hard just yet, but haven't dropped below 60% rssi, and have gone pretty far, almost around a building. - The included firmware cable has worked just fine for me in the simulators (Liftoff and DCL). overall great product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Köszönöm, Bando. Jól eltekintve egy horpadt doboz a tartalom volt tiptop állapotban. Alap adó megy ez elég jó. Ezt azért vettem, hogy lecseréljem az eredeti adókat mindkét régi iskola klasszikus helikopteremen a flottámban, bár most a rádiómester t16-ot nézem, így egy adóm van az egész flottámnak. a pénzt ez jó tisztességes adó, amely programozható ideális kezdőknek, vagy egy lehetőség a drón felhasználók!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    Az ausztrál raktárból rendeltem a Flysky i6X iA6B-t. A termék csomagolóanyag vagy postaláda nélküli műanyag zacskóban érkezett, hogy csökkentse a szállítás során okozott károkat, és ennek eredményeként a termék csomagolása megsérült. Azonban a Flysky i6X adó a csomagoláson belül nem szenvedett kárt. A kartontermék csomagolásán belül a vezérlő biztonságosan belül van egy műanyag 'jégkocka' stílusú csomagban, minden alkatrészt rögzítve és használati utasítást tartalmaz. Összességében az ár, ez egy nagy 10 csatornás programozható adó, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni. Azt javaslom, hogy vásároljon egy 10 csatornás vevő, mivel ez az adó csak jön egy 6 csatornás egy, és egy hordtáska az adó, mivel nem jön egy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    Jól csomagolt hab, 21 gramm akkumulátor nélkül ha Flysky van Be kell állítania az AFHDS 2A-t AFHD-k Kellett használni egy régebbi változata CleanFlight vagy vaku Beállítottam a módokat a tisztaFly-ben, és minden mást otthagytam Hozzászoktam a kefe nélkülihez, így a kiütés nem volt túl sok Egyenlő az EO-val, de jobb a kezelése jobb rádió használata Ez fantasztikus $28au (De kell egy adó és szemüveg)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 043
    • Ft20 103
    • Ft4 566
    • Ft30 460
    • Ft42 645
    • Ft8 039
    • Ft9 715
    • Ft19 432
    • Ft8 039
    • Ft41 427
    • Ft33 171
    • Ft5 358
    • Ft20 103
    • Ft8 374
    • Ft7 034
    • Ft3 348
    • Ft20 103
    • Ft17 099