Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (346)
  • Kép (70)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(346)
    • 5 Csillag(312)
    • 4 Csillag(29)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/10/2021

    És egy nappal korábban érkeztem, jól csomagolva, nyissa ki a dobozt, azt mondhatom, hogy jól megy kompakt és könnyű, az akkumulátorok feltöltése után megpróbáltam a fürdőben, és elégedett vagyok, hogy tökéletesen működik, csak hiányzik a halászat tesztelése

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Nem nagyon elégedett a vásárlással, várja a támogatást, hogy visszatérítsen, vagy küldjön nekem egy csere

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    tşkler banggod

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Szép kis halászhajók, mind jól néz ki a lehelete, nem a bolondok szilárdsága

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2021

    Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    The product arrived in good condition, I did not try it, but I am sad, and the reason is that Banguood does not ship to my country now, these products

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    muy rápido y en perfectas condiciones muy contento el barco está muy bien,y por ese precio tiene buena calidad lo aconsejo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2021

    a folyóhoz. De rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    I received the product, but unfortunately I did not get on the boat ft011. I hope the management will behave

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Very good boat!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$117.99
    • US$131.69
    • US$39.69
    • US$52.99
    • US$13.85
    • US$33.99
    • US$21.93
    • US$25.99
    • US$12.59
    • US$89.90
    • US$27.09
    • US$68.99
    • US$20.59
    • US$84.19
    • US$18.99
    • US$24.99
    • US$118.99
    • US$79.99