Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (76)
  • Kép (10)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(76)
    • 5 Csillag(69)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/04/2021

    hoy me llegó mi pedido pero llegó en mal estado, mi carro RC llegó con un llanta rota, ya me comuniqué con los agentes de bangood y me dijeron que en 24 horas tendría una respuesta. Ojalá que me puedan dar una solución frente a este problema

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Van egy a 8 éves fiamnak az első RC autójára, de biztosan nem az lesz az utolsó. Imádja, együtt ülhet apával

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Быстрая отправка и доставка Курьер IML Соответствует описанию

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    Jó az ár. Az irányítás vagy teljes, vagy teljes, nincs köztes. Vezérlő nagyon könnyű, még akkumulátorok. Az autó jól reagál.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    ótimo custo benefício, meu neto adorou o carro.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Amei o produto, tudo ok! carro, controle, carregador, bateria, tudo funcionando perfeitamente, o material é muito bom e resistente!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2019

    Here is one of most cheap 1/16 RC cars that is not so bad !! I tested many toy cars and this one is not bad and it's best in this money range !! Car have independent soft front suspension that protect when wheels go on something, solid rear axle with mounted motor on it and suspended on hard springs (moves but not to much) Toy have rear wheel drive that can get this car to speed up to 13 km/h Sadly range end up something about 20 or 30 meters from remote but we need to remember how cheap is this toy and I don't think little more expensive cars will have longer range :D Something new is straight front wheels because last 3 cars have a squint on front wheels :D For this money I can recommend this toy !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2020

    Olcsó autó gyerekeknek! Autó független lágy első felfüggesztés, amely megvédi, ha a kerekek megy valami, szilárd hátsó tengely szerelt motorral rajta, és felfüggeszti a kemény rugók (mozdul, de nem túl sok) Játék hátsó kerék meghajtás, hogy ez az autó sebesség akár 13 km/h Ezért a pénzért jó választás.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2020

    A csomag elég gyorsan jött. 9 óra hazaért. Sajnos a termék minősége nem felel meg a leírásnak, az akkumulátor lemerült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2019

    Qualidade/Preço excelente. Muito resistente a impactos. Bonito! Recomendo sem dúvida!

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 207
    • Ft30 728
    • Ft7 680
    • Ft8 516
    • Ft11 152
    • Ft9 118
    • Ft19 684
    • Ft16 899
    • Ft8 196
    • Ft5 221
    • Ft3 715
    • Ft9 226
    • Ft31 036
    • Ft29 192
    • Ft17 207
    • Ft20 132
    • Ft200 674
    • Ft2 763