Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (112)
  • Kép (37)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(112)
    • 5 Csillag(104)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/09/2020

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 7 nap alatt.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 6 nap alatt.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 3 days. Gls kuriér

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 4 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 5 nap alatt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 2 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 30 nap alatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2020

    A termék megfelel a leírásnak, a következő problémákkal: Jó: - nagyon gyors szállítás, 8 nap. Hibás: - gyenge motorok, sebességkülönbség a bal és a jobb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 4 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 43 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft33,934
    • Ft22,056
    • Ft7,463
    • Ft51,582
    • Ft2,465
    • Ft19,199
    • Ft35,347
    • Ft88,234
    • Ft17,583
    • Ft27,486
    • Ft33,934
    • Ft37,328
    • Ft21,902
    • Ft15,732
    • Ft52,168
    • Ft13,880
    • Ft54,297
    • Ft5,427