Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2022

    Egy menő helikopter. egy gyűjtővel, egy kicsit több, mint 250 g súlyú. könnyű, nem repül a szél, és nem szabadstílusú, de fő célja távolsági megbirkózik. hogy az első helikopter nem tanácsolom, szükség tisztán, mint egy hosszú távú és csak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2021

    jó termékminőség és gyors szállítás Malajzia. Csak 8 nap. Csak nincs bekapcsolva, mert az akkumulátor még nem érkezett meg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2022

    everything looks great. the only negative thing - delivery time. took almost one month to get the order

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2022

    well I waited a few weeks for them to get stock before the CNY and I guess flywoo rushed a little to much! I got an analog version inside a digital box. not sure what the heck happened but I'm not happy. now BG wants me to ship it off to flywoo and wait for replacement from them..... I am not doing this, flywoo can send a replacement and provide a return shipping label!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    Csak annyit mondhatok, hogy lenyűgözött, Szerelem első látásra, Kétségtelen, hogy nagyon jó befejezése a Flywood Felfedező, Incredible!!!!!!! Ha nem bizonyítom, adok neki egy 10-est,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2022

    Получил через 2 недели. Вроде все отлично. Спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2021

    Szép helikopter

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2022

    semplicemente perfetto consegna nei tempi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2021

    Ótimo robotrepülő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2021

    Szuper drón tökéletes repülési jellemzőkkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$174.29
    • US$1,216.95
    • US$178.49
    • US$354.34
    • US$459.99
    • US$470.99
    • US$199.49
    • US$139.99
    • US$580.89
    • US$279.99
    • US$159.99
    • US$123.49
    • US$314.15
    • US$249.99
    • US$284.04
    • US$425.99
    • US$579.99
    • US$275.49