Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/11/2018

    Easy to open, handle is good and stable. Needs a sharpening at delivery but desent sharp for cutting most things, but don't try to cut a tomato or in wood :-P

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2019

    produto muito bom, dá pra colocar no chaveiro, tamanho razoável, satisfeito 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2018

    good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2018

    When it arrived I was surprised as it was larger than I expected.Its well made solid and stainless steel,novel design and comfortable to use,try one you'll be as happy as I am.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2019

    es más grande de lo que se ve y tiene un filo tremendo.... hay que tener cuidado a la hora de usarlo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    Bom produto com excelente acabamento como descrito Chegou no prazo Satisfeito

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2019

    Very sharp and looks better than in the pictures. I'm half tempted to wear it as a pendant.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2019

    muy buen producto pero llegó un poco tarde aún así la navaja es bastante filosa Y me gustó mucho

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2019

    good service and fast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2017

    Nice product, not as sharp or as quality as expected, but with 5 minutes of finishing touches it is a verry nice product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$19.99
    • US$148.98
    • US$8.38
    • US$18.69
    • US$8.99
    • US$20.78
    • US$34.65
    • US$50.12
    • US$12.69
    • US$11.99
    • US$7.95
    • US$26.55
    • US$8.07
    • US$4.99
    • US$11.87
    • US$9.23