Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (100)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(100)
    • 5 Csillag(93)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/03/2021

    A csomag nyitva. Egy tekercs ragasztószalaggal volt lezárva, ami nem zárta le a dobozt. Szerencsére semmi sem tűnt el a dobozból, és minden megérkezett. termék néz ki nagyon jól, és a munka, ahogy kell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2021

    szuper :) Szlovákiából. csak vásárolni vagy saját adapter a végén, és festett. ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    llego en perfecto estado .gracias.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Pas encore essayé, mais ça a l'air bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    Item arrived I have my concerns not sure if its genuine or not, I have contacted Foredom direct to verify. The item arrived damaged once again, everything that I have ordered has been damaged during delivery. Banggood will not take responsibility... I will not buy from them ever again and will advise everyone I know via social media to do the same. Keep well away from this company.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2018

    ho comprato una prima unità ed è arrivata velocissimauna volta provata dopo qualche minuto di utilizzopresentava un problema sul motorefaceva un rumore anomalo e non funzionava a dovereho contattato quindi l’assistenza banggood che una volta ricevuto un breve video sul difetto si è dimostrata eccezionale proponendomi l’invio immediato di una nuova unità e di tenere la vecchia danneggiata per ricambi...che dire GRAZIE BANGGOOD!!!! se come me siete stufi dei soliti dremel o cloni vari il foredom è ciò che fa per voi...magari ha meno giri ma è più potenteil pedale è una comodità e il cambio punta rapidissimo (si possono poi comprare più manipoli visto che costano poco e tenere le frese che usate maggiormente sempre pronte) insomma ottimo!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Elégedett az áruval. szilárd és sértetlennek tűnik. Sajnos meg kell szereznem a megfelelő adaptert, vagy SA dugót kell rátennem, de lenyűgözött a szívós burkolat és a kapcsolatok. A lábbal való házalás egy kisebb minőségű műanyagnak tűnik, ami irónikus, tekintve, hogy láb alatt használja az ember. De izgatott vagyok, hogy használjam a terméket. Csak a túlzó vámadó volt a gondom - semmi köze a termékhez -, és az enyhén meghajlított dugó. Abban az időtartamban szállították, ahogy azt nekem is mondta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Jó termék, az anyagok minőségiek és jól kész, sokkal jobb, mint a tipikus dremel szerszám. A csomag két hálózati adaptert tartalmazott, amelyek földelték az európai dugót, így nem szükséges adaptert vásárolni. A szállítmány nagyon gyors volt, három napon belül otthon voltam. Un saludo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    First test run went well. It runs smooth and seems to have sufficient torque. Parts fit easilly together and come as easilly apart again. It even came with adapter plugs which is nice since I live in Denmark. The only downside I've been able to find are that the chuck key doesn't seem to fit accurately, but it works. And then there's the foot pedal that doesn't feel so sturdy, but it was expected and I'll probably make another one from metal anyway. All in all I'm satisfied with my purchase ..... - for now..... If problems come up I'll most certainly let you know.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    A motor jó felépítésűnek tűnik. Chuck kulcs. Műanyag és kereszttű már rozsdás. Pedál, ez játék műanyag. Még nincs lehetőségem kipróbálni, de összességében, ha a motor szállít, végül megéri a pénzt. Nem várhatunk el a minimum fizetést, hogy a maximumot kapjuk, így ha szépen működik, akkor rendben lesz, és elégedett leszek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 532
    • Ft21 145
    • Ft3 326
    • Ft5 918
    • Ft3 614
    • Ft4 066
    • Ft1 919
    • Ft3 842
    • Ft7 767
    • Ft6 816
    • Ft2 586
    • Ft3 332
    • Ft3 977
    • Ft7 687
    • Ft3 842
    • Ft7 399
    • Ft6 085
    • Ft2 881