Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (249)
  • Kép (39)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(249)
    • 5 Csillag(241)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    kiváló antenna. Ez magas, de nagyon kicsi és összecsukható. Észrevettem, hogy jelentősen jobb teljesítményt a zömök, talán azért, mert távol marad a fejtől, és a jel nem blokkolt. kényelmes is a csatlakozó már szögben 90°

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    szybka dostawa, swietny produkt, pasuje idealnie i jakosc obrazu jest super czysta, polecam, i jestem bardzo zadowolony, czekam jeszcze na inne anteny z foxera, w komplecie musi odbierac obraz idealnie.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Szeretem ezt annyira biztosan rendelni újra csak rendelni fogok mostantól kezdve nagyon elégedett vagyok a rendelésemmel. Köszönöm, hogy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Ez egy nagyszerű Omni! Ez drámaian javította a videó linket az én alattomos kert! Ajánlott

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Использую на скайзонах 04х, на 25мВт за тремя бетонными плитами помех почти не было. Понравилось, что ножка длинная, не загораживает мы приём, если летаешь за собой. Если летать из машины, то упирается в потолок))

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    jól működik

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Ez az antenna, köszönhetően a hosszú láb, meg kell oldania a problémát a fej árnyékolás. Még nem tesztelték, rendben lesz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    I received the product well and will use it for eachine e800dm goggles. I think we should try to figure out how effective it is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2021

    kiváló antenna, Megpróbáltam ma az én szemüveg, és van egy nagyon jó vétel 😀💪

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Fast delivery, poorly packed in plastic bag, Butter enough for that antenna. Works good, quality as usual from Foxeer!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 789
    • Ft2 305
    • Ft4 566
    • Ft8 374
    • Ft7 230
    • Ft6 851
    • Ft4 184
    • Ft8 701
    • Ft7 910
    • Ft9 515
    • Ft23 607
    • Ft6 851
    • Ft7 250
    • Ft29 670
    • Ft9 298
    • Ft7 880
    • Ft184 303
    • Ft5 219