Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2827)
  • Kép (396)
  • Videó (10)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2827)
    • 5 Csillag(2771)
    • 4 Csillag(46)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/08/2018

    The smallest of the FrSky X-Series receivers. Has full telemetry and is F.Port compatible. Inverted S.Port and S.Bus solder-pads are available but really small. The pictures show size comparison between R-XSR, XM+ and XSR-E (XSR-M) receivers.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2018

    receptor Frsky R-Xsr ultra increíble muy pequeño de muy buena calidad y mucha ganancia

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2018

    Smaller than everything on the market and with full telemetry via smartport. The best.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Rendelés 06.06.2020. Fogva: 2020.07.30. A parancsot követték. Elmentem vonattal Lengyelországba, majd szállítás Ukrajnába. A termék megfelel a leírásnak.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Mi van ezekkel a frsky r-xsr 😀 vevőkészülékekkel, sokat átnéztek, és azok számára, akik kvadkoptereket építenek és repülnek velük, tudják, hogy nagyon stabilak a jelben, és nagyon könnyűek. Köszönet a BungIsten személyzet a sebesség előkészítése a rendelés és a gyors szállítás 😀💪💪

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Nagyon kicsi, de a vonásai hatalmasak. Már telepítve van a TYRO79 (3") és a HiSKRC 220 (5"). Remekül működik. Párosítottam a Taranis QX7S adóval, ami telemetrikus adatokat is továbbít. Remek, még nem csalódott. A fotó készült együtt a vevő D4R - II az összehasonlításhoz. Nem repülök nagy távolságot, így nem tudom megerősíteni a maximális hatótávolságát, de 500 méteren belül teljesen kényelmes. Rendkívül kicsi, de a legnagyobb fontos. Én hozta létre a TYRO79 (3") és a HiSKRC 220 (5"). Remekül működik. Párosítottam a Taranis QX7S vezérlővel, ami telemetriai adatokat is szolgáltat. Remek, engem nem érdekel. Például integrálva van a D4R - II szerverrel. Figyelem, nem repülök nagy távolságot, így nem engedhetem meg magamnak a maximális hatótávolságot, de tökéletesen megfelel 500 m-ig.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    if you're on this page, you've probably used them already. you can use these in sbus setup (which is how i've used them in the past) or you can flash different firmware from the frsky website and use fport. I'm using fport now, and the telemetry is so useful! also, I had a drone explode into a big fireball and only the rxsr receiver survived. I suppose that tells you something about it's durability. I have about 10 in a box somewhere. they're great receivers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    A legjobb vevők a piacon, eltartott egy ideig, de én kompenzált jó ár és jó eladó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Good product work well, only some things about that you must change the firmware in it because i cant bind it to my taranis qx7 wasnt in instructions.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    A termék megfelel a műszaki előírásoknak, ajánlom! A csatlakozókábelhez való csatlakozás helyes az 1. képen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4,348
    • Ft9,911
    • Ft17,401
    • Ft5,125
    • Ft5,467
    • Ft22,684
    • Ft3,757
    • Ft4,099
    • Ft6,492
    • Ft40,399
    • Ft13,330
    • Ft5,591
    • Ft6,834
    • Ft2,732
    • Ft3,074
    • Ft8,543
    • Ft16,064
    • Ft3,416