Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (107)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(107)
    • 5 Csillag(103)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • VIP4
    GB
    11/10/2021

    csomag érkezett nagy állapotban (az előző 2 nem).. Ez lesz villogva ExpressLRS,.. egyenesen előre ment, most fut ExpressLRS.. Minden jó,.5 csillag.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Be akarom bizonyítani... 100% legjobb vásárlási élmény

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2021

    Jól bedobozolt. Jól működik. A második. taranisz és Tx16-ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    pas encore testé, mais je recommande car arrivé très rapidement, et de bonne qualité,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    looks to be as promised. havent got my receiver yet so havent tryed it out that much

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    mi è arrivata in tempi brevi, peccato che la radio ordinata un mese prima non mi è ancora arrivata

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    Ottimo prodotto provvisto di antenna. Non l'ho ancora testato ma confido che faccia quanto promesso. Alla peggio l'investimento non è dei più esosi ;) Arrivato in tre mesi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2020

    I will make an adaptation to connect to the Frsky Taranis X9 Lite Pro, as shown in the wiring connection picture. May the force be with me.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2019

    สินค้ายอดเยี่ยมมาก,.....,.,............................ การจัดส่งถ้าจะให้ดีแนะนำให้ส่งกับบริษัทขนส่งสินค้าเอกชนจะดีมากๆ...................................

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2019

    Товар пришёл быстро, модуль хороший, bind с r9 slim. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 545
    • Ft50 922
    • Ft31 612
    • Ft19 479
    • Ft16 538
    • Ft6 362
    • Ft84 660
    • Ft9 227
    • Ft41 374
    • Ft4 408
    • Ft6 044
    • Ft59 198
    • Ft56 015
    • Ft10 656
    • Ft6 362
    • Ft30 552
    • Ft3 304
    • Ft79 568