Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (15)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(69)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/04/2021

    Absolute satisfaction, everything in perfect order and speed of delivery directly space just 3 days. Very nice purchase and thank you very much to the seller. As for the model, everything is very well done. Only the decals do not hold properly, it would be good to supply them separately on a sheet. I plan to paint it a little differently so I took them off, it's going pretty well. Absolutní spokojenost, vše v naprostém pořádku a rychlost doručení přímo kosmická pouhé 3 dny. Velmi příjemný nákup a prodejci moc děkuji. Co se týká modelu vše je velmi dobře zpracováno. Jen ty obtisky pořádně nedrží bylo by dobré je dodávat samostatně na archu. Já mám v plánu ho trošku jinak nabarvit tak jsem je sundal jde to docela dobře.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    Hier gab es viel Flieger für wenig Geld, das Material und die Qualität ist super. Macht einen sehr robusten ersten Eindruck. Zudem ist der Flieger leicht zu bauen, ein 28er Motor in meinem Fall ein Surpass Hobby 2830 1300KV passt super rein. Die Passgenauigkeit der einzelnen Bauteile ist gut. Für einen geübten Modellbauer sollte der Flieger in 30 Minuten zusammen gebaut sein. Einzige Anmerkung: Es fehlte bei mir die Anleitung zum Bauen und der Dekor war schon aufgebracht, leider mit Luftblasen und kleinen Falten. Aber darüber kann man großzügig hinwegsehen. Für 47€! Ein Spitzenmodel kann ich nur empfehlen. Würde ich jederzeit wieder bestellen für den Nachwuchs

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    A következő rendelésem ettől a nagyszerű eladótól. Ismét minden tökéletes rendben van, és a szállítás sebessége közvetlenül tér. A modell nagyszerű... Csak a matricák nem érnek sokat, és nem ragaszkodnak a modellhez. Mellékelem a képeket, hogyan módosítottam ezt a modellt, és köszönöm a nagyszerű modellt.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Great little flyer. Flies like a charm with 2212 1400kv and 8x6 at 3s 1600 mAh. Would definitively buy again. I changed the decals for better visibility.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Gutes Modell für den Spaß zwischendurch und für Anfänger. Die Qualität ist gut, dafür dass das Modell recht günstig ist. Ich habe schon schlechtere Modelle bekommen, für einen weit höheren Preis. Nur das Dekor kann man echt vergessen. Einfach mit dem Fön erwärmen und abziehen und sein eigenes Dekor aufbringen. Zu beachten ist, der Motorwinkel ist für rechtsdrehende Motoren ausgelegt. Ich hatte jetzt nur einen linken rumligen, aber mit ein paar Unterlegscheiben ( Propeller-Adapterringen) kann man den gut anpassen.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Ez egy nagyon szórakoztató repülő repülni, és a készlet jó minőségű, telepítettem nagy kerekek repülni a fű repülő mező és úszók.Nagyon jó ár-érték arány egy egyszerű, kemény és vicces sík.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    The order came very quickly from CZ. Small deformation on the body plane. But buy at a good price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Very good quality model. The whole can be disassembled and transported in a box. I recommend this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    very easy to assemble and arrived faster than expected I’m waiting on electronics and will post more pics

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    llegó muy rápido, se ve super bien solo falta volarlo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27,977
    • Ft18,013
    • Ft36,153
    • Ft21,436
    • Ft25,431
    • Ft19,583
    • Ft13,213
    • Ft79,677
    • Ft35,192
    • Ft10,132
    • Ft21,759
    • Ft51,576
    • Ft43,521
    • Ft19,346
    • Ft48,215
    • Ft39,246
    • Ft24,868
    • Ft24,868