Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2323)
  • Kép (229)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2323)
    • 5 Csillag(2173)
    • 4 Csillag(119)
    • 3 Csillag(19)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/12/2020

    Excelente custo-benefício. Fiquei impressionado com a qualidade do produto. Tanto a resolução quanto a qualidade da imagem são muito boas, assim como a facilidade de manusear o equipamento e a portabilidade do mesmo. Estou satisfeito e recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Доставка обещана 4-6 дней, а приехало за 15 дней... ну как бы совсем не хорошо. Но сам товар ок, поетому и отзыв со всеми звёздами.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    Bon petit microscope avec une bonne résolution. Je vais le tester pour souder des CMS. Je verrais s’il est vraiment efficace pour ce genre de travail de précision.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Megérkezett ma, a 20 napos futás, 7 amellett, hogy ígért.Kiváló befejező termék és 4.2" kép a hirdetett, könnyen összeszerelhető kulcsfontosságú kísérő termék.ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Én nagyon elégedett ez a tétel, l be kell vallanom, vettem egy esélyt, hogy képes legyen lehetővé tenni, hogy mit akartam csinálni, ami a munka a NYÁK táblák stb számítógép mérnök így foglalkozik fórumon sok, Amikor először teszteltem a tintán egy papírlapon, nemcsak a tinta vonalát és foltjait mutatta meg, hanem a papír összetételét is. Azt mondani, hogy elégedett vagyok vele, enyhe kifejezés. Azt ajánlom, ez a termék kézenfekvő, és a boltban a szállítás volt időben, és jól csomagolt. Azt ajánlom, ez a bolt nem gond.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Not bad. The image is quite clear, not all fuzzy. the scroll wheel in the front adjusts the image, the one on the side is for the light which is a little odd for me but it works. I haven’t messed with all the settings since it works just fine as is for me. I did have an issue getting the date to stay for a time stamp. “Figured out” I needed to hold the power button until it turned off after setting it. Just pressing ok moves to the next time slot to adjust and menu is just a back button. I do not like the plug adaptor. It is better than nothing and gets the job done. However, I will be using one of my own. Other than that, I’m pleased for the moment.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    I've got this product quickly (3-4 days). Quite good quality. It works well. I very recommended this microscope for electronics.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    A termék minősége megfelelő.Az eladás rendben történt. Helyesen megbízható. Mindenkinek ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    mükemmel bi ürurun biraz geç geldi ama bekledime deydi hem ucuz hemde parasını sonuna kadar hak ediyo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    A doboz nem jó, de nincs semmilyen kár a készüléken. Működik. Köszönjük a gyors szállítást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 695
    • Ft67 164
    • Ft21 368
    • Ft70 168
    • Ft36 316
    • Ft67 164
    • Ft21 368
    • Ft54 646
    • Ft9 828
    • Ft9 165
    • Ft8 106
    • Ft56 063
    • Ft51 593
    • Ft42 129
    • Ft23 505
    • Ft20 452
    • Ft30 527
    • Ft11 293