Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/09/2021

    Ropogós, kicsi és erőteljes hang! Gyors szállítás és nincs meghibásodás, tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    Először vettem ezt, és jó élmény volt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2022

    Még nem tesztelték

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2022

    Jó termék, jó hangminőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2020

    Nagyon kompakt és hasznos BT vevő funkció és az audio kimenet ésszerűen jó szabványos méretű hangszórók. Ellenőrzők egy kicsit kínos, hogy használja, bár. FM rádió vétel elég jó, bár csatorna programozás nagyon kényelmetlen és hamis állomások (zaj), hogy elfogták során szkennelési művelet nem törölhető.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    It arrived ok. However, the sound was terrible, a sort of loud clipping buzz, even on a DC powersupply. I opened the case, and found one of the capacitors rather wobbly. I think one of the connections inside this electrolytic model was loose, so bent it carefully back, and closed the case. On a usb stick I tested it and the sound was very good. Perhaps later I will replace this part. The overall built quality feels light, but even the FM tuner picked up about 30 stations.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2020

    I was amazed as how well this small stereo power amp works. I connected it to a pair of large stage speakers and play mp3 music mostly from a thumb drive. Excellent audio and good volume. The FM radio portion works well also. I have used the bluetooth function to play music from my phone and it works well also.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    Bluetooth très réactif, puissance correcte Dommage qu'il n'y ait pas de contrôle grave aigu Résolu en bricolant un Baxandal passif sur le cordon RCA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2020

    Although I have to add a power adapter and speakers, this little thing is able to squeeze out a really incredible power and a strong voice, which is also fairly good quality without distortion. An amplifier worth your money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Nagy erősítő Csak amire szükségem volt a modell vasúti projekt. Nagyon elégedett a teljesítményével, és ez egy rádió is. Nagyon ajánlom ezt a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$15.74
    • US$99.99
    • US$32.99
    • US$115.99
    • US$49.99
    • US$64.99
    • US$109.99
    • US$60.05
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$27.99
    • US$254.99
    • US$16.79
    • US$47.34
    • US$59.99
    • US$18.79