Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (121)
  • Kép (34)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(121)
    • 5 Csillag(101)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/01/2022

    4 nappal korábban érkeztem, és izgatott voltam, hogy használjam! Őszintén szólva a stabilizátorok a legjobbak benne. Néhány kulcstartó nem illeszkedik szorosan, és egy pár meglazult, amikor kivettem a dobozból. A kapcsolókat nehéz volt kihúzni, de egyébként tökéletesen működik. Is nem hiszem, hogy ez kapcsolódik a Mac (parancskulcs legalább). Ez igazán könnyű gépelni, és után egy kis moding (szalag, hab, és kenés -nincs változás a stabilizátorok-) ez most a kedvenc mechanikus billentyűzet használni!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    Buen teclado, de buena calidad. Me gustó el sonido de las teclas y el rgb. Solo una cosa y es que llegó un poco mal ensamblado, pero solo faltó ajustarlo y eso fue todo; nada que afecte realmente. (primeras 2 fotos en las que se ve que vino casi abierto y la última ya del teclado en sí). En general muy bueno, lo recomiendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2022

    Excellent keyboard. The keys have a great tactile feel to the caps. The response speed is excellent with minimal lag. Bluetooth mode works well. The colour scheme is also top notch. it's a great way to get silver switches in a quality pre-made. The keyboard has a satisfying sound that isn't too overbearing. the volume knob is also very useful and appreciated. The only downside in my eyes is the thickness.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Billentyűzet specifikációi: - Gateron fekete kapcsoló - Teljes RGB - 3/5 tűs melegen cserélhető Ez az első mechanikus billentyűzetem. A csomag korábban érkezett, mint az alkalmazás ütemezése, ami nagyszerű dolog. A doboz egy kicsit ráncos volt, de a billentyűzet jó állapotban volt. Már 3 hete használom, eddig semmi gond. A vezetékes mód gyors, a vezeték nélküli (mind a 2.4ghz, mind pedig a Bluetoth 5.0) szintén gyors játékhoz. Az akkumulátor élettartama úgy tűnik, hogy eddig jó, bár én már csak a vezeték nélküli üzemmódot az RGB kikapcsolt meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Nem tudom, mennyi ideig tart az akkumulátor élettartama, ha vezeték nélküli RGB be van kapcsolva. Szétszerelés volt egy kicsit fáj, Eltávolítása az ügy úgy érezte, hogy megtörni, így töltöttem, mint 20 perc próbálja kitalálni, hogyan vegye ki a hangerő gomb és a felső burkolat. Megpróbáltam kifeszíteni az ügyet egy kis csavarhúzóval, végül így a NYÁK egy kis karcolás. Végre sikerült szétszerelnem, egy kis sztirohabot tettem, hogy egy kicsit csillapítsa, és összeszereltem, ami sokkal könnyebb volt szétszedni. A stabilizátorok rendben vannak az előre gyártott, azt ajánlják, kenés vagy egyre jobb, ha van egy extra költségvetés / idő bár. Összességében, ez egy nagyszerű mechanikus billentyűzet egy első alkalommal, mint én. Úgy volt, hogy külön vásárolok alkatrészeket, és magam építem meg, de az árkülönbség elég jelentős volt számomra, így végül megvettem ezt az előre gyártottat. Nem sajnálja a vásárlás, elégedett a billentyűzet, és én biztosan ajánlom, hogy valaki keres fenyő az első mechanikus billentyűzet, vagy csak egy „költségvetési" orientált egy. Lehet spórolni, és vásárolni a fekete változat nem az első építeni hehe......

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2021

    Minden kiváló állapotban, kiváló billentyűzet. A vártnál jobban, jó test, jó teljesítmény. Nagyon gyors szállítás.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2022

    Kiváló billentyűzet! egy hónap használat után azt mondhatom, hogy minden helyesen működik. Az akkumulátor akár négy napig is használható. Az egyetlen probléma az, hogy a billentyűzethez két U billentyű van a J helyett. A J billentyűn jött az U. A második képen azt mutatják, a hiba, ez a kulcs, hogy úgy tűnik, megfordítva!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    Love it! (Black Switch) I am amazed at the build quality of this budget keyboard! It came in a good looking box with a braided cable and a keycap + switch puller. The keycaps of a regular budget board are usually bad, but these have a nice grip to them and feel and look amazing. The profile of all the keys are the same so it is a very good board for people like me who use a different keyboard layout. Next: the stabilizers. The stabs can make or break a board. I am truly impressed by the stabs, they have ZERO rattling coming out of the box, and the thock they make is very satisfying. Of course, no board is perfect, and there are the things I can pick at. This does not happen during typing, but some of the keys have a "ping" to them. I plan to lube the switches which I think will fix the "problem" but otherwise, this is an amazing budget board and good for beginners getting into keyboards.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2022

    ユーチューブの動画を見て 配色が気に入り購入。ロータリーボタンがお気に入りなった! 音量調整・ミュート機能 いいね! 打鍵音はいまいちだけど、初心者にはここから始めるの良いか?!(笑) 自分には高さが少し足りないのノートブック用のスタンド付けている。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2022

    Április 23-án (szombat) rendelt, május 4-én érkezett a DHL-lel (legalábbis Görögország esetében). A hang tökéletesnek tűnik. Az NKRO tökéletesen működik. Imádom a kilincset. Csatlakozási szempontból a billentyűzet hibátlanul csatlakoztatva két laptophoz, és a kapcsolók egyáltalán nem probléma. Az ezüst kapcsolók nagyon szépek, de nincs viszonyítási alapom, mivel ez az első mechanikus billentyűzetem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2022

    This is my first mechanical keyboard that I own, but I do have some experience and know the feel of cherry switches. I went from full sized keyboard with extra macro switches to this 67% and it was a shocker at first, but you get used to it. Concerning the quality, I'm amazed for the price what you get, I doubt you can get anything better for the same price range and be able to switch switches, keycaps so easily. I like the fact that you can have up to 3 bluetooth devices connected to the keyboard and can switch to them from keyboard via macro (fn+key), via cable and via 2.4GHz with the adapter provided. I've been using it as my daily keyboard, I have more space and I type more and more, even this review was done on it. It works on windows after installing drivers and flashing new firmware on it (expect some problems with that but you can find google drive files and firmare online) and you can set your custom macros, lights and everything. My only grief with the keyboard is that the already present macros for example for "`" are not indicated on the keyboard itself, but was visible as an image in the manual which is pretty much useless. I would like a detailed manual with already built in macros and a possibility to change what keycaps do with basic software (ie. i'm missing tilde but I could add a macro). Other than that, I'll probably switch keycaps in the future and add some foam inside since people are doing it, so I can see what the difference is, otherwise I'm happy, I have more space on the table and I can easily use it without cables on multiple devices, great for home office on multiple pcs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$73.99
    • US$69.99
    • US$78.99
    • US$27.99
    • US$48.99
    • US$109.99
    • US$62.99
    • US$109.99
    • US$35.99
    • US$49.99
    • US$79.99
    • US$80.49
    • US$52.99
    • US$53.99
    • US$46.99
    • US$57.99
    • US$56.99