Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/08/2021

    A helikopter befejeződött, nincs szükség konfigurálni vagy hozzáadni semmit. Az XM+ kötődési problémákat a T-Lite-tel oldják meg vevőkészülékkel. Ez az első drónom, ezért állandóan a földnek ütközöm, a falaknak. A hajótest erős, de a kamera felfüggesztési rendszer növeli az árnyalatot. A becsapódáskor a drón feje elmozdult, és a vezetékek megsérültek. Az egyik leesésnél a videoadó antenna megszakadt. Az antenna elveszett, most egy újat várok. Rögzíts fel egy videót jó minőségű, de nagyon hangsúlyos halszem hatással. Nem tudom, hogy lehet-e ezt a kamera beállításaiban helyrehozni. Az eredmény szerint elégedett vagyok a helikopterrel, ami várt, és kapott. Szép tok. és kellemesen meglepte az akkumulátor tartójának szíját (a véleményekben gumi volt).

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    I just got this Quad , bind it and had 3 super flight with it. But in the third flight which i did indoors just hoovering arround one Motor fried (3s 450mah) and it was fallen down in front of my feet. So first i conneted it to bf go into cli , status , all okey. Then i changend the not running motor to an other esc port and the other also to confirm that was only an issue of one motor and not from the AOI F4 Board. We will see what BG is doing but i won´t wanna wait and orderd a new one for arround 13,-€ on my own bill . Only the point that i have to wait again to get in the Air for another month, wether BG send me free or not made me sad. Maybe i got a "Monday build one" , it flys very well and amazing out of the the box and the cam and VTX is also very good.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    Megvettem az AC 900-as modellt. Az AC 900 kezdetben Frsky módban villogott a zöld, így kivettem a vevőkészüléket a várakozásból, rögtön bekapcsolás után 3 másodpercig nyomtam és tartottam, és bekapcsoltam a üzemmódot. Ha kétszer váltasz, azt hiszem, biloba módban lesz. A váltás után a kötést és a berendezést a szokásos eljárás szerint állítottuk be, és körülbelül 30 perc alatt repülhettünk. A HD felvétel nagyon szép. Alapesetben egy kicsit kékesnek tűnt. Egyelőre a kezemre tettem a 2s650mA-mat, és kényelmesen repültem vele. Önzően fogalmazva, úgy érzem, jó lenne, ha az AC2000-t az ikerlevelű modellhez csatolnák. A GEELANG Anger 85X 4K HD 85mm iránt is érdeklődtem, amely nemrég jelent meg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    8 napos szállítás az Egyesült Királyságban! Köszönöm, 👍👍 Még nem tesztelt, de szeretem eddig 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Drone komplett különböző tartozékok Van egy kamera jó videó minőségű akkumulátor élettartama körülbelül 6 perc

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Bon petit drone, un peu délicat à démonter mais ce n'est pas rédhibitoire. Sinon vol bien en extérieur, en intérieur il est bien trop puissant pour apprécier les petits espaces. Le vtx est sensible au coup et à la chaleur, à tendence à se couper une fois le quad immobile. La caméra est de bonne qualité.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    思いの外早く届いて感激です。 HD機がこの価格で手に入るのも凄い! 大事に楽しませて頂きます。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    this quad really powerful, not recommend if you play in indor, but if you play in outdoor this quad really awesome

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Toller Whoop. Fliegt sich sehr präzise. Preis/Leistung absolut o.k.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Akksi nélkül jött. Nagyon szépen repül, kicsit meg kellett emelni az árakat, elég lusta volt kijönni a dobozból... Miért nincs elem?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft49 329
    • Ft31 755
    • Ft29 183
    • Ft30 830
    • Ft51 796
    • Ft72 146
    • Ft154 161
    • Ft67 829
    • Ft35 609
    • Ft40 080