Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (222)
  • Kép (58)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(222)
    • 5 Csillag(211)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/09/2021

    Végre megérkezett a fantomom! Nagyon kvalitatív. Az egyetlen akkumulátor szíj nem túl kényelmes, de ez ízlés kérdése. Azonnal megmondom, hogy az akkumulátor nincs benne! De a kamera meglepte, ahelyett, hogy a mocskos Eos2 most tegye a futókam nano 2-t! A szén feldolgozva, a letörések eltávolítva mind az alsó, mind a felső fedélzetről. A GepRC nagyon elégedett. Hallgassa meg a visszajelzést, és javítsa termékeit, hogy tiszteletben tartják! A kvadkoptert nagyon gyorsan szállította.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2021

    Elég szép kis udvar. Repül, mint egy álom. Az egyetlen probléma az egyik motor volt, ami elég észrevehető rezgéseket okozott. Rögzített rezgések speciális ragacsos hab segítségével

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2021

    Imádom ezt az udvart! A 3S 300-on remekül repül. A részvényhang nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2020

    one of the best freestyle 2,5" out there! It works best on 3s or 300mah 2s. i have 500mah and it is sluggish. I have it for around one month now and i can't stop flying it. the screws on the frame could be a bit better but they are all the same size. I ve changed to props out config becouse i was getting a lot of grass ob the lense. I'll change the vtx antenna becouse it could be bether the vtx works nice tho. i'm pulling around 5A per motor and 5 minute freestyle flight in a norm with 450mah 2 or 3s max flight time was around 7 minutes but flying slow. The wind can be a bit of a problem with lower camera tilt and on 2s. owerall i love this drone get a lot of spare props and have fun!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2019

    非常に良いです。 私はフリースタイルではなく、普通のレーシングドローンとして仕様を変更して楽しんでいます。 •プロペラ 2インチ EMAX AVAN 2035 •プロペラガード geprc cinepro用 •バッテリー  GNB 520mah 3s 重さはガードを装着したおかげで13g程重くなりますがそれでも安定し、パワフル。 何よりプロペラガードが非常に優秀なためセーフティ。 気持ち的にも安心して楽しめます。 今のところNO1ドローンです。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2020

    Nézd meg a másik kritikámat. Feltöltöttem pár képet. Ha berregőt és mikrokamerát szeretne hozzáadni, ellenőrizze a képeket. Már hónapok óta folyamatosan repülnek a fantomok, és elpusztíthatatlan. Fantom összehasonlítva lrvával x: fantommotor kimenet és általános felépítési minősége teljesen más, mint x. Meglep, hogy majdnem ugyanannyi az ár. Nem a manőverezésről beszélek... És a tartósság, ami olyan, mint az éjjel és a nappal összehasonlítása.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    El mejor toothpick que he probado, vuela fenomenal tal cual sale de la caja. configurar switches en Betaflight y listo! Es muy ágil y rápido, tiempo de vuelo por encima de los 3 minutos con 3s y 2s.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2020

    Really good flyer. This is the only toothpick quad that I've ever flown but I like it very much because it flies really well both on 2S and 3S batteries and it's construction is very robust and very well executed. My only complain is the video noise that occurs more than it should at high motor rpms. But I definitely recommend it to anyone lol for a durable toothpick.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2020

    Flys nagy 2S vagy 3S. 5 perc repülési idő 2S 450 mah. Nagyon tartós négy túlélt egy hónap 10-12 csomag naponta visszaélés. A 3D nyomtatott antenna tartó folyamatosan csavarja a hátsó állvány ki, zavarja a hátsó kellékek gyakran ütközés után, és okozza a lokális csavarok kiesnek idővel. Csatold le az erősítőidet a hátsó karról, és felejtsd el őket, ahogy én tettem. Használok 2.5 Avon kellékek egy Tiny Hawk frees, hogy növelje a tartósság is. Imádom ezt az udvart!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2019

    great ready to fly toothpick the stock settings are very good I bought it without a receiver, I am flying flysky so you have to soldering your own receiver one the i-bus ( look picture) . its a lot of fun to fly a solid toothpick for a good price very happy with it . took 30 days to arrive good packaged 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$131.09
    • US$419.99
    • US$20.99
    • US$128.43
    • US$8.07
    • US$8.04
    • US$105.99
    • US$173.25
    • US$77.60
    • US$115.99
    • US$89.99
    • US$149.49
    • US$209.99
    • US$113.99
    • US$116.88
    • US$239.99
    • US$358.99
    • US$42.72