Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(50)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/05/2022

    Amazingly quick delivery, only 8 days from China to UK. Product was well packaged and survived the journey. The quad itself is fantastic. My only complaint was having to take it apart in order to be able to feed the battery strap through above the Caddx Vista, as it was too tight to push through. The set up and binding DJI and Crossfire was easy as always. I went out this morning for my first flights and this quad absolutely rips. It is incredibly fun to fly with loads of power and great image quality from the Polar Nano camera. The quad is also very quiet and perfect for flying in small spaces without drawing too much attention to you. Very very impressed and highly recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2022

    Gyorsan! Az első benyomás jó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2021

    Imádom ezt a kis udvart, a 4-eseken sok energiája van - de vigyázz a zuhanással, ez csak egy fogpiszkáló.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2022

    A very nice little Copter, that makes a lot of fun as you can see in my video. https://youtu.be/djTlmsrfSFk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    Nagyon király kis udvar. olyan jó, mint az analóg változat. mindkettő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2021

    Szuper gyors, szuper kicsi, szuper szórakoztató :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    banggood sent the wrong drone and won’t let me return it and only offered 30 dollars for a drone i paid 300 for. don’t buy from them unless you want your money stolen

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    A Banjó rendben van! A helikopter áramköre felrobbant az első rajtnál!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    muy bueno para volar me gusta lo único es el envío muy lento mucho tiempo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    отлично собранный дрон , пока не летал жду аппу) подключал к конфигуратору вроде все работает, настроен!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$85.49
    • US$123.04
    • US$139.99
    • US$289.99
    • US$369.99
    • US$115.99
    • US$209.99
    • US$135.00
    • US$112.00
    • US$252.99