Vásárlói vélemények

4.66 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/07/2021

    Nagyon csalódott vagyok ezzel a termékkel. A mágnesek olyan gyengék, hogy a nyomkövető nem marad a kocsin az 1. sarokig. Ez nem GPS nyomkövető. A Nyomkövető GSM helymeghatározást használ. Nagyon jó, ha meg szeretné találni a helyét a legközelebbi adótorony, a HDOP 500m 1km. Nincs benne GPS antenna! A Google térképek nemrég módosították az API-t, do on-map helymeghatározó szolgáltatást is szürkén ki a „csak fejlesztési célokra" vízjel. Mindent egybevetve nem érdemes megvenni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Próbálom feltölteni a terméket, és csatlakoztatni a telefonhoz, de azt kéri, írjam be a számlaszámot és a jelszót, de nem tudom, honnan szerezzem meg a jelszót

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    Jól csomagolva, még mindig tesztelem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Még nem tesztelt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Nagyon szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Arrived in perfect with other items but after the test proceeding match the instructions, the device when sending the sms to the command (102) that would be to register, it responds (registering your product, try this command again later for access the app) and it remains so if I repeat the process. doesn't do anything else.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    I did receive my mini tracking devices but it doesn't show my country map so please how can I change country map am in South Africa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    jó termék

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    es mas pequeño de lo que se veía así que mucho mejor, vamos a ponerlo en funcionamiento pronto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    It worked the first 30 minutes I had it and after I put it in the vehicle it quit & hasn’t worked since then

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 360
    • Ft18 828
    • Ft7 395
    • Ft6 050
    • Ft19 501
    • Ft7 398
    • Ft9 076
    • Ft4 008
    • Ft21 182
    • Ft6 050
    • Ft7 395
    • Ft4 693
    • Ft12 837
    • Ft7 731
    • Ft2 687
    • Ft14 059
    • Ft7 731
    • Ft3 971