Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(70)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    Tökéletes! Csak 16 napba telt, hogy Mexikóba jussak, a csomagolás kicsit sérült, de nem probléma Egy tokkal és egy csavarhúzóval érkeztem. kiváló minőségű, úgy érzi, kemény és jól sikerült

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    The case is in high quality. The middle standoff is not in the correct position but I can safely ignore that. The shipping is super slow even I chose to ship from US. It took almost 1 month for me to receive the item. The case fits hotswap PCB without any issue. I used 1UP RGB 60% HSE (Hot Swap Edition) ANSI PCB. The case is high profile which covers the keycaps very well. I am also buying the KBDFans wooden case to compare. I will update my review once I received them.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    The board came in great shape, no dings or scratches, my pcb and plate fit perfect. Only downside was the screws provided where not long enough to account for a thicker back plate, so they didn't reach my stand off. I'll have to go get longer screws but that's not the cases fault. Shipping was alot faster then I thought it would be. Ordered on February 20th, 2021 and arrived March 7th 2021, in Canada. Comes with a felt backing but, you can use it as a measure guide if you want to foam mod it nicely.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2021

    Remek, gyorsan és jól védetten küldött. A termék jó minőségűnek tűnik, kompatibilis a Skyloon gk61 eredeti lemezével. Csak távolítsa el néhány csavart az eredeti és helyezze ezt a csodálatos házban. Tartalmaz hüvely, csavarhúzó és nemez az alsó (nagyon vékony, de megéri a mintát, hogy a tiéd). Az egyetlen fogás, fogás, az én ízlésem az lenne, hogy volt némi hajlam, mivel lapos. Ajánlott tétel 100%

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    csodálatos minőség és szuper gyors szállítás köszönöm szépen!! én nagyon ajánlom, hogy bárki, aki azt akarja, hogy változtassa meg ott billentyűzet fel egy kicsit!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    didn't take to long to come in the mail took the time it sayd it was gonna take but the wait was worth it the quality off the wood is nice and smooth looks great and it came with a soft bag that the case was in it also fit my ducky one 2 mini so I'm happy it fit over all would reccomend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    it is very nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Wow, huge fan of this case. Fit my skylong 61 without issues and everything lined up as expected! Quality seems great and came with soft case.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Mindenkinek, aki kérdezi, hogy ez illik-e a kiskacsára. Igen, az. im használ az egyik most

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    minor dent on arrival, but great looking case

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 775
    • Ft12 421
    • Ft15 925
    • Ft2 545
    • Ft4 138
    • Ft8 279
    • Ft6 049
    • Ft3 501
    • Ft25 481
    • Ft3 501
    • Ft11 783
    • Ft4 138
    • Ft7 005
    • Ft19 110
    • Ft7 324
    • Ft10 191
    • Ft18 473
    • Ft22 296