Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/05/2021

    This mini pc is just wonderful! Unbelievable his size and the performance he achieves. I ran several 4K videos without any type of crash, very fast internet access, lots of storage space, excellent connectivity, aluminum finish is impeccable, etc ... To tell you the truth, I found it faster than my desktop PC .... Anyway, unbelievable how this level of miniaturization was possible together with so much quality. Only his fan makes a little noise and works constantly, but this is understandable because, due to the small size, I believe he needs more intense cooling. Regarding Banggood, I can only be grateful: super fast delivery and impeccable service. I was taxed in my country but, as I purchased the product together with the tariff insurance, I had no problem. All I had to do was send to Banggod proof of payment of customs fees, and in just 36 hours I got the refund on my credit card. The product fully met my needs and exceeded my expectations. Thank you Banggood !!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    First I want to thank the Banggod store🤩 second I want to thank the seller who declared a lower value and it helped me a lot here in Brazil❤️ about the product, it's very small and very fast, smooth videos in 4k, amazing mini pc from GMK, very happy to have made this choice!AMO CHINA/LOVE CHINA🇨🇳🤝🇧🇷❤️🌠❤️

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Maga a termék olyan kicsi! Ez egy csodálatos technológia! Egy másik csodálatos dolog az, hogy szinte nem horpadások a csomagoló doboz, még alig védőcsomagolás! Köszönjük, hogy a szállítási szolgáltatás, hogy ilyen jó gondját a terméknek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Még kisebb, mint amilyennek látszik A teljesítmény az egyszerű feladatoknál elvárt értéken belül van kerék 4k-60hz A ventillátor elég hangos Azt ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    المنتج رائع جدا شكرا gmk شكرا banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    nagyon jó termékek. Ez tetszik, Köszönöm, hogy eljött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Super.lp

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Lenyűgözte a sebesség és a megbízhatóság egy ilyen kis pc. Nagyon csendes, és tökéletesen működik a mindennapi otthoni használatra. Nagyon elegáns és szuper könnyen telepíthető mindenahol szeretné, hogy a teljes PC rendszer beállítása. Csatlakoztattam az én 4K tv és egy másik hordozható 4k monitor, és tökéletesen működött. Erősen javasolt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    nem lehet, hogy az fülkében OS, csak eilll nem telepíti megfelelően... Ez most egy papírnehezék. Belenézünk egy Lenux-i disztribútorba, ami ezen dolgozik. ez sült a Windows csak nem telepíti....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2021

    Kiváló termék. 100% Ajánlott..Én érkezem a megfelelő időben, és én már használja, hogy írja meg a megjegyzéseket. Gyors és jobb, PortATIL. Tipp: akkor jöjjön egy hordozó táska

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft66 894
    • Ft127 420
    • Ft63 708
    • Ft76 451
    • Ft4 552
    • Ft87 600
    • Ft121 049
    • Ft213 431
    • Ft254 843
    • Ft4 778