Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1769)
  • Kép (240)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1769)
    • 5 Csillag(1637)
    • 4 Csillag(113)
    • 3 Csillag(14)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2021

    The product arrived to my address on time! no delays and neither problems at all! I can not say much at this moment cause I just open it and test it to confirm that works properly! I didn't have high expectations for this camera and I was right . The build of the body looks and feels that has been made from cheap plastics either the power box is made from plastic instead of another material (usually metallic frame) I tried and worked for me the V380 app, some other guys tried the v380s app but I was struggling to go through! One last thing that I noticed was the slow connection with my router , that might be because of my poor internet and the amount of devices who share this connection at the same time and not cameras/apps problem.. I will be back when I spent more time and do more tests to this camera.

    Hozzászólások (12)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Vettem a vám és a biztosítás 360 TL, a doboz kissé deformált, de kijött rendben.A terméket 10 nap alatt kaptam meg.Teljes ár teljesítmény termék annak ellenére, hogy nem sok kutatást végeztem. Visszatér 360 fokos Világítja az irányt Saját zseblámpával néz, riasztó hangot ad ki, és kamerahangot közvetít, amikor beszélsz. Megint a kamerából hallgatod a hangot. Letapogatja a területet. Mintha félmásodperces késleltetés lenne a vezérlésnél. Amint tudok rendelni egy másikat.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    same as my other 6 cameras but with a better zoom function. V380 App works good. will have total 9 cameras working. use network cable to connect first , then setup WiFi.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Recebi, bem embalada e seguro. O pedido em ótimo estado sendo o segundo que peço por serem de grande qualidade !!!! Recomendo tanto o produto quanto ao site Banggood sou cliente há anos.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Very good quality, big camera waterproof with audio and memory sd slot. I totally suggest to anyone. Weldone banggood. Thank you CNY UG for replacing the missing order with a new dispatch. Good product 100% / 100%Trusted supplier.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    A csomag másfél hónapig tartott. Az egész dolog jött. Letöltöttem az alkalmazást, telepítettem. Nagyon gyorsan kapcsolódott. Amikor a kamerát az alkalmazáson keresztül mozgatja, a mozgás egyszerre történik, és a kép lemarad. Nem láttam, hogy lehet közelebb jutni. A többi működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2021

    Rendelt 21.8.021 érkezett 30.9.2021. Küldött egy futárt a postáról és az SMS-ekről. Elég régóta, hogy szállítsak BG-ből. Még nem próbáltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Jól működik. Manuel angolul beszél, és a magyarázat elég gyenge. A tápkábel túl rövid. Az emelési mozgás kissé korlátozott felfelé. 6 nap alatt érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    great cameras. NO real 5x zoom . just on your mobile you can zoom in with fingers on screen. not in app or on pc. I have 3. better than B7 I have been using

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    A termékek szépek és a munka és a gyors szállítás Marokkó De nem vízálló ip97

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 548
    • Ft10 950
    • Ft14 602
    • Ft4 644
    • Ft9 623
    • Ft9 955
    • Ft16 484
    • Ft11 468
    • Ft16 593
    • Ft10 619
    • Ft4 312
    • Ft9 955
    • Ft45 472
    • Ft9 955
    • Ft28 875
    • Ft6 380
    • Ft9 955
    • Ft8 295