Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (142)
  • Kép (23)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(142)
    • 5 Csillag(136)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/10/2020

    so far, very impressed. nicely packed, easy to install. good length of cable for the panel and water tight (I think, time will tell) connector. Picture quality is OK, I couldn't upload a video sample, however the number plate is only clearly visible when close, as in the picture. as my connection is poor I have not tested the cloud service yet mine is on the limit of it's WiFi ( I knew this at purchase). so I took it next to the router for programming. you could also use a hotspot from your phone set to the same settings.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Most nyitottam ki. Szerintem ez egy nagyon jó termék. Majd visszajövök egy másikkal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2020

    It works fine and its completely wireless.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    a szokásosnál gyorsabban szállították.és a csomag tökéletes állapotban van. A hardver még nincs meghatározva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    It is good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Fast delivery, very good product, easy connection to the application.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    ottimo prodotto, risparmio energetico.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    ottimo prodotto lo consiglio vivamente,funziona benissimo e ci si mette un attimo ad installarle.grazie mille!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2020

    hd minőségi kép egyszerű telepítés jó tartomány wifi adott áron, beleértve a napelemes jó terméket átlátható alkalmazás negatív fizetett tárolás

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2019

    This wireless camera comes with built-in battery, solar cell charger, viewing from Internet. What's the products that you can get from this price? I think it's better than most pricey brands in the market. It's my best deal I ever had. Thank you for bringing such a good thing to consumers.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 793
    • Ft7 793
    • Ft11 092
    • Ft35 324
    • Ft8 993
    • Ft7 494
    • Ft8 093
    • Ft11 092
    • Ft13 191
    • Ft40 778
    • Ft37 180
    • Ft22 855
    • Ft18 963
    • Ft6 924
    • Ft25 626
    • Ft26 985
    • Ft4 396
    • Ft15 581