Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/03/2021

    the included USB C cable was quite terrible and the lack of per-key backlighting and even speed control is disappointing however for the price and the switch quality that can be overlooked, there is minimal spring ping when typing and it feels really comfortable, it also makes my setup stand out as i've never seen another person with a keyboard like this

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    Nicely pack, no dents, working perfect. The quality of the Keyboard is nice ang rigid. Only downside for me it’s not hotswap I know there is a version that’s on me, and no keycap puller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    nagyon jó, és a piros kapcsoló nagyon puha

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Teclado de excelente calidad, su iluminación es de las mejores, punto en contra si es que te gusta customizar, las keycaps son de diferente tamaño a las de un teclado normal, por lo que será muy difícil encontrar para este teclado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    I really like this keyboard the one problem is I watched a YouTube video and everyone got a keycap puller and switch puller and I received Nether maybe someone can help me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    A billentyűzet nagyszerűnek érzi magát, jó minőségű, jó súlyú. Ez magában foglalja a gumik az alsó antiderrapantes. A kulcsok és a stabilizátorok általában jók. Számos fényhatása van, amelyek közvetlenül a billentyűzeten vannak beállítva. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Szép billentyűzet, de egy kicsit hosszú szállítás. A minőség, a jó anyagok és megbízhatóan összeszerelt. Nem csúszó lábak és jól végrehajtott keikapok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    estoy muy feliz con mi pedido me llego dentro de los dos que marcaba la aplicación y llego en buen estado solo con un pequeño defecto de un led que aparece amarillo cada que lo presionas pero en general buen producto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    A billentyűzet jó, vásárlás, tudnod kell, hogy jobb, hogy változtassa meg a sapkák és istállók, nagyon elégedett a vásárlással

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2021

    Minden szuper, a billentyűzet is jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 119
    • Ft25 481
    • Ft18 919
    • Ft11 783
    • Ft12 739
    • Ft16 243
    • Ft14 969
    • Ft20 671
    • Ft20 385
    • Ft28 667
    • Ft18 473
    • Ft22 296
    • Ft28 667
    • Ft19 110
    • Ft15 925
    • Ft24 844
    • Ft17 518
    • Ft16 880