Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1143)
  • Kép (283)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1143)
    • 5 Csillag(1026)
    • 4 Csillag(90)
    • 3 Csillag(16)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2021

    Ez az első mechanikus billentyűzetem, és nagyon szeretem. Toronvörössel kaptam, és olyan gyors és sima! Hozzá kell szoknom, milyen gyors. Jön a billentyűzet, a manuel, a kulcssapka húzó, kapcsoló lehúzó, fonott típusú c USB kábel és két extra kapcsoló egy kapuron kék és egy kapuron barna. Ha azt szeretnénk, gyors lineáris kapcsolók kap piros vagy sárga, kattintson a kék, tapintható barna. Nem sokat tudok a zöldekről, de ez rajtad áll. A jó dolog az extra kapcsolókkal, hogy ha lineáris kapcsolókat kapsz, akkor kipróbálhatod a tapinthatót és kattintást. Ez a billentyűzet nagyon gyors és nagyon sima, és nem túl hangos, hacsak nem kap kattintós kapcsolók. Én értékelje a 10/10, és ajánlom ezt a billentyűzetet, ha azt szeretné, hogy egy nagy költségvetés forró csere billentyűzet. Nagyon szeretem a piros kapcsolókat, és legközelebb inkább a barnaakat szeretném kipróbálni, főleg több gépeléshez. A pirosak jóak a gyors gépeléshez és a játékhoz.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    ez a billentyűzet csodálatos, megvan a sárga kapcsolók, és olyan jól hangzik, ez a billentyűzet megéri az árát. A kapuron optikai forró cserélhető - így megváltoztathatja a kapcsolókat más optikai kapcsolókhoz, és puding kulcssapkákkal jön, így az rgb jól néz ki ezen, és nagyszerűen érzi magát. van néhány hiány festett és kicsit karcos, de ez csak £ 38 így ez egy nagy billentyűzet! nagyon lenyűgözött, nagyon érdemes vásárolni! Felvettem 6 másik kley sapkámat, és talán hamarosan kicserélem, de idk. Szintén jött nagyon korán, mint vártam csak körülbelül 8 nap

    Hozzászólások (36)
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Un teclado muy completo, lo compre con lo switch brown y es hasta un tanto silencioso, aubnque sigue teniendo un ruido un poco elevado no por los swtiches sino por las teclas, aun asi fue una excelente compra se tardo menos de15 dias en llegar a MEXICO una vez enviado claramente, aunque se tardaron en validar, dejo una reseña de mi canal de youtube por si gustan abrirla hablo el tema del anthighosting y si tienen una duda pueden dejarla y ya se las comentare, un saludado a todos los hispanos ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) <3 ME ENCUENTRAN COMO CESARNATSS49 EN YOUTUBE DONDE TENGO REVIEW DE EL

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    Antes de tudo: o problema com o inputlag foi resolvido. Baixei o software na descrição do anuncio, instalei a atualização de firmware e passou de 80ms pra 3ms (fiz um benchmark no próprio navegador). O teclado é bem pequeno e te exige um pouco de tempo para se acostumar com os comandos de FN, que são essenciais aqui visto que "faltam" diversas teclas. A sensação ao digitar é bem única. Além das teclas serem maiores que o habitual, é como se ao pressiona-las, vocês só sentisse o impacto ao teclá-las totalmente - meu switch é o red . Basicamente, o que quero dizer é que a trajetória é muito fluida. Ele é muito bonito e conta com efeitos RGB bem únicos. Eu gostaria de mais liberdade pra personalizar alguns padrões, seja mudando as cores do mesmo a até configurar a transição deles pelo software. E falando no mesmo, é terrível. As keycaps puddding tem uma beleza bem única - fora o tamanho maior dessa versão. Elas chamam bem a atenção, iluminam o ambiente dependendo da cor e dão uma sensação de profundidade bem bacana. E quanto as performance nos jogos? o tamanho possibilita posições mais confortáveis na minha mesa, e o inputlag é excelente pra jogos de ritmo, como osu!. Até reduzi meu offset já que esse teclado é mais rápido que meu antigo (hyper x alloy fps pro red switches) Enfim, super recomendado. Ele chegou em 25 dias aqui em Salvador - BH. Se não fosse a demora dos correios, quem sabe mais cedo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    The best keyboard . It's look premium and also the build quality is so good . Delivery is also good I mean no damage to the box and packaging and yeah it took a little longer approx 32 days to deliver (in India). I ordered the red switches and I got exactly the same and the pudding double shot pbt keycaps are insane .There is lot of RGB effect and as well as customisation you can do and yes this is the Best keyboard for gaming in my opinion at this price point.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    A feketét, barna kapcsolóval. Kapcsolók nagyon sima nincs karcolás. A barna kapcsolók nagyon szép tapintást adnak magas hangmagasságú hangok nélkül. Valójában a barna kapcsolók nem adnak hangot. Amikor lemész, nagyon szép hangot ad ki. Nem hangos, de nem is csendes. Sokan gúnyolódnak a barna kapcsolókkal arról, hogy nem elég tapinthatóak, de nagyon élvezem a barna kapcsolókat. Egy mechanikus érzés, mint a membrán játék billentyűzet, és garantálom, hogy a kapuron barna kapcsolók sokkal jobbak, mint azok. Ahhoz, hogy ne érezd a tapintatot, valószínűleg nagyon erősen kell nyomnod a billentyűket. A stabilizátorok is jók. Nincsenek idegesítő tavaszi hangok. Ha nagyon lassan nyomja meg, hallja, de ez nem olyan dolog, amit gyakran hallani, vagy bosszantani. RGB majdnem tökéletes. Ez a teljes RGB és a szoftver lehet testre azt a szeretet. A szoftver túl bonyolult, bárcsak könnyebb lenne, de végül rájössz. Alsó sor gombok nem kap elég fényt, mert LED található a tetején kapcsolók, így alsó gombok különösen szóköz nem néz ki elég élénk. Ez nem egy üzlet, de ne feledd. Ismét szoftver nehéz kitalálni, de ez ad sok szabadságot. Módosíthatja az elrendezést, hozzáadhat makrókat, hozzáadhat egyéni gombokat bizonyos alkalmazások megnyitásához. De mivel ez egy ` billentyűzet, nem sokat lehet vele kezdeni. Köszönhetően, hogy ` elérheti minden gombot anélkül, hogy felemelné a kezét. Ez ad sok helyet az egér. Tehát a gombok hiánya előnyt jelenthet. Billentyűzetnek nincs lába, de 8,5 fokos és tökéletes. Szóval nem volt szükségem billentyűzet lábtámaszra. Billentyűzetnek nincs csuklótámasza, de a 8.5 foknak köszönhetően nem volt gondom, és nem volt csuklófájdalmam. Billentyűzet tok jó minőségű. A kulcssapkáknak nagyon jó érzésük van, biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszeni fog. A kulcsokat nem nehéz elolvasni. Funkció kulcsok nem rgb és nyomtatott szürkés színű. Rövidesen ajánlom ezt a billentyűzetet. Jó ár/teljesítmény

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Very nice to type and play games, I play mostly FPS and its very responsive. The lights are amazing with the pudding keycaps. It arrived in less then 15 days, but got taxed in import duty so it took a bit longer. About the tax, I paid for the banggood insurance (2$) and I did got my money back, their support was fast and helpfull.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Most kaptam meg a gamakay mk61-emet. Azonban a nyomon követés állapota nem frissült a bumm-app, és megragadt a szállítási állapot, A billentyűzet szállították nekem 20days (élek Guwahati, India). És megkaptam a nyomkövető státuszt a helyi logisztikai cégemtől. A dobozban a billentyűzetet egy műanyag belsejében kaptam, és az alatta volt a kézi kulcstartó húzó, kapcsoló húzó és 4 optikai kapuron kapcsoló (piros, fekete, barna, kék). Az első benyomások a billentyűzetről elfújtak. Az RGB olyan jól néz ki, és olyan aranyos, mert milyen kicsi. A fehéret rendeltem kapuronvörös optikai kapcsolókkal, és meg kell mondjam, a fenébe a dupla lövés PBT kulcssapkák jól érzik magukat, és a piros kapcsolók gyors reagálása nagyszerű kombináció. Ez az első napom a billentyűzeten problémák nélkül, így reméljük, hogy a jövőben nem kapok semmilyen problémát. általános egy nagy billentyűzet az ára.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    This keyboard is really nice. good stabilizers good RGB and the typing feel is amazing and very smooth (i got the red switch). I would have given this keyboard a 5 star if only the software was better, because as of now its really hard to use. A PROBLEM THAT I ENCOUNTERED: is that the fn lock combo STOPPED WORKING, I don't know if it happened because of the software or not, but it just doesn't work, and after I figured out how to remap it in the software which wasn't easy, the fn key doesn't light up red anymore which sucks. factory reset, software deleting/ reinstalling isn't helping, and i cant find anything about it in the web, even though several people wrote that they also had this problem, so i hope they find a fix for that. to conclude: the mk61 is very nice overall, good stabilizers, good typing experience, RGB looks AMAZING with those pudding caps and its really nice that the fn combos appear on the pudding caps as well, and for that price there really is almost no other keyboard that can top this BUT the only con about this is the software which is hard to use as of now(april 2020), so take that into consideration.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Ez a billentyűzet volt a beállításom fénypontja. Fehér és sárga kapuron kombináció. Nagyon könnyű és sima! Ez az első alkalom, hogy a szállítás nagyon gyors volt!

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft14 831
    • Ft19 070
    • Ft18 162
    • Ft24 519
    • Ft15 740
    • Ft23 914
    • Ft27 244
    • Ft3 660