Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(37)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/02/2021

    Bu denli hızlı geleceğini hiç tahmin etmiyordum, 11 günde elime ulaştı bu 11 günün 2 günü PTT de geçti. Bundan önceki jenerasyonu 4 küsür yıl kadar kullandım, umarim bunuda bir okadar kullanabilirim. Bu arada ilkini halen kullanmaya devam etmekteyim. Bu zaman içerisinde evlendim ve bir evladim oldu, ona eskisini verip yenisi ile ben oynicam 🙂🙂🙂

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Helló, szép játékvezérlők. A kinézete és az érzése nagyszerű. Többször próbáltam, és nem kapcsolódott telefonhoz, de nem működött. Kipróbáltam az eredeti programot, nem működött, más programokkal is váltottam, csak egy programot találtam, és csak egy játékkal működik. A lényeg az, hogy remélem, csinálnak valamit, hogy könnyen játszhassunk Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Absolutely loved it. The item tracking message was provided to me the whole journey. I usually do gaming connecting on my smart TV using the 2.8 Ghz wireless mode and on the laptop for GeForce Now gaming. Super responsive also feels premium in my hands! I tried with Dual Shock 4 and XBox Wireless controller before but then returned them because they were only Bluetooth and very laggy when playing on my Smart TV. This controller surprisingly beats them all! No compatibly issues at all TV, Mobile and my laptop works perfectly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Vezérlés egy nagyon pontos választ, és csatlakozni, a ketto-hoz nagyjából 1-2 másodperc, és ugyanabban a pc.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    A vezérlés tökéletes állapotban érkezett, a megállapított szállítási idő, nagyon jó kialakítás, a tesztelési funkciók hiánya. De első pillantásra kiváló.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Kapott Isztambul szállítás 12 napon belül termék néz ki, nagyon szép és jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Lo he estando usando unos días y mi opinión no ha cambiado. Recomiendo este producto, es ergonómico y muy cómodo de usar. No he tenido problemas de conexión o similares. Estarán satisfechos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    muy bueno el producto es de vuena calidad exselente 10/10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Nagyon jól működik az MI9-emmel és az emulátorokkal. Szintén jó a PC. Nincs Nintendo kapcsolóm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    A vezérlés egyszerűen kiváló, kiváló minőségű és ergonómia

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19,125
    • Ft5,242
    • Ft21,285
    • Ft2,774
    • Ft1,540
    • Ft8,636
    • Ft3,082
    • Ft11,104
    • Ft23,753
    • Ft61,701