Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (91)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(91)
    • 5 Csillag(85)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/09/2021

    Működik, mint a karikacsapás. Varrat nélküli kapcsolat. Eddig még nem szembesült minden elmarad mind az én Windows PC és iPhone. Akkumulátor mentés nagyon nagy az én használat 30mins 1 óra minden nap tart nekem, amíg 12-10 nap. A gombok nagyon tapinthatóak és erősek, nagyon kényelmesek a kézben tartani. Játszott játékok, mint a - Forza Horizon 4, Modern Combat 5, Sniper Fury, Jet, Joyride.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2022

    Ez a második rendelésem, és megint elégedett vagyok vele. Bár van egy tanácsom annak, aki ugyanazt a terméket rendeli. Ha használja ezt a mobiltelefon, győződjön meg róla, hogy támogatja a „G érintés" a játék app. Ez az, ami lehetővé teszi, hogy a készülék támogatja a gomb hozzárendelését a vezérlő. Sajnos a telefonom ( OnePlus Nord 2) nem támogatja ezt a funkciót. Azonban találtam egy kis munkát erre. Letöltöttem egy „Sáska Gamepad Pro" nevű alkalmazást, amely lehetővé teszi a készülékem számára, hogy érzékelje a játékpadot a Bluetoth-on keresztül. (Nem tudom, hogyan és miért, de ez részt vett a fejlesztői beállítások használata az én beállítások). Is, Én már kapcsolatba a bumm-jó ügyfélszolgálat, és azt mondták, dolgoznak, hogy megtalálják a megoldást erre. Annak ellenére, hogy ez egy kicsit a szóváltás számomra, én még mindig elégedett és boldog a termék és a cég ügyfélszolgálat különösen. Azt hiszem, a játékokir app kérdés csak akkor történik, ha a telefonok nem támogatják a „G érintés" funkciót. A laptopomon lévő vezérlőt használtam, és azonnal észleltem, szóval nincs probléma. Összességében, ha vásárol ez a telefon, csak győződjön meg róla, hogy működik a játékgép alkalmazás. Ezen kívül, a vezérlő nagyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Helló, szép játékvezérlők. A kinézete és az érzése nagyszerű. Többször próbáltam, és nem kapcsolódott telefonhoz, de nem működött. Kipróbáltam az eredeti programot, nem működött, más programokkal is váltottam, csak egy programot találtam, és csak egy játékkal működik. A lényeg az, hogy remélem, csinálnak valamit, hogy könnyen játszhassunk Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2021

    Produto muito bom!! a manete tem qualidade e funciona perfeitamente todos os botões. Tava testando ela antes de dar minha opinião. ela Funciona na tv box que tenho em casa, funciona no meu tablete Sony z2 de 10 polegadas, testei no celular da minha mulher um LG k46 ou 56, não lembro. Contudo, não funciona no meu celular Xiami Redmi note 9, olhei alguns vídeos no YouTube, porém não conseguir até agora fazer funcionar no aparelho. Mais não é culpa da manete e sim do sistema MIUI da Xiami. Parabéns ao vendedor, pela qualidade do produto. pesquisem antes de comprar no YouTube. Eu indico esse vendedor. Chegou em casa com 25 dias. Os correios demoram de mais a entregar os produtos. Poderia ser muito mais rápido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Absolutely loved it. The item tracking message was provided to me the whole journey. I usually do gaming connecting on my smart TV using the 2.8 Ghz wireless mode and on the laptop for GeForce Now gaming. Super responsive also feels premium in my hands! I tried with Dual Shock 4 and XBox Wireless controller before but then returned them because they were only Bluetooth and very laggy when playing on my Smart TV. This controller surprisingly beats them all! No compatibly issues at all TV, Mobile and my laptop works perfectly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    A vezérlés tökéletes állapotban érkezett, a megállapított szállítási idő, nagyon jó kialakítás, a tesztelési funkciók hiánya. De első pillantásra kiváló.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2022

    Tesztelem azonban már a megjelenés és az 5min tesztek, ez tetszett nekem minden módon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    Kiváló ellenőrzés mindent lehet kérni, és érkezem 28 nappal előre kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2022

    Veldig bra kvalitet, og veldig komfortabel i hånden.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2021

    Nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$34.99
    • US$69.33
    • US$27.99
    • US$66.99
    • US$28.74
    • US$36.99
    • US$53.99
    • US$24.99
    • US$42.99