Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (84)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(84)
    • 5 Csillag(78)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/12/2019

    Ótimo produto! Produto excelente custo beneficio, bem construído recomendo sem duvidas. Vendedor nota 10 produto e atendimento 5 estrelas /// Great product! Excellent product cost benefit, well built recommend without doubt. Seller grade 10 product and service 5 stars

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2016

    Отличный товар, цена правда на текущий момент высоковата, но качество отличное. Не для повседневного использования, но в нужный момент пригодится.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2017

    Отличное качество изготовления. Удобный футляр для ношения на ремне. Хорошая фиксация лезвий. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2019

    gyors posta és jó minőség :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2016

    Very well built multitool, that can be compared to brands like Leatherman.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2016

    ESTOY CONFORME CON MI PRODUCTO PERO EL SERVICIO DE DHL FUE CARO Y MUY TARDADO. GUSTAVO MENDOZA CAMPECHE.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2017

    All mechanism works fine, steel is as hard as I have expected and last but not least all tools are done well. I would say that it is worth buying.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2020

    Egy hónap múlva érkezik. Jó minőségű és jól csomagolt tétel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    Cracking tool, great quality, great price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Ok for the price, but it's no leatherman.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft3 445
    • Ft5 364
    • Ft3 831
    • Ft12 265
    • Ft9 726
    • Ft2 679
    • Ft2 679
    • Ft3 064
    • Ft4 979
    • Ft3 445
    • Ft6 380
    • Ft3 064
    • Ft2 679
    • Ft3 445
    • Ft6 333
    • Ft3 445
    • Ft6 513