Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/08/2020

    Helló, kihagyom a kuplungot, csak a csengő van, a lánckerék véd. És hiányzik a két csavar a lánckerék védő!! És lehetetlen választ kapni a Sav!!! Egyáltalán nem boldog

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2018

    THANK YOU FOR SENDING ME THE PRODUCT AGAIN. YOUR SERVICE WAS PERFECT. I HOPE WE COOPORATE AGAIN.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2017

    il prodotto si adatta perfettamente al motore di un decespugliatore da 36c.c ottimo rapporto qualità prezzo soddisfatto grazie

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2017

    The order was very well protect inside the package. I received this Gear box but it does not fit in the 25h chain of my pocket bike, the 6 teeth of the Gear box are very long, that is why it does not fit in the 25h chain. I was reward with points because of this problem.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2020

    part quality is good shipping took longer than expected and missing one piece once recieved but was issued full refund so customer service was fast and awesome. overall result I say 5 star

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2016

    j'adore Banggood et là c'est encore que du bonheur! le pocket quad est de nouveau fonctionnel il manquait des pièces dans le colis... le service client de Banggood s'est montré au top. Merci BG's staff!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2019

    it was okay

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2019

    theytyjerg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2019

    Toujours pas reçu ma commande vous ABUSEZ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2019

    Thank you,super !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 124
    • Ft4 438
    • Ft20 956
    • Ft37 747
    • Ft2 958
    • Ft12 949
    • Ft12 657
    • Ft24 760
    • Ft3 361
    • Ft4 438
    • Ft16 018
    • Ft4 066
    • Ft5 547
    • Ft10 360
    • Ft18 502
    • Ft4 806
    • Ft76 900
    • Ft16 006