Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (844)
  • Kép (106)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(844)
    • 5 Csillag(755)
    • 4 Csillag(78)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/11/2020

    Pcb is really good, nice rgb, nice packaging, accessories are great and stabilizers do come prelubed and I think u should clip them but that's the little you don't need to do, it comes with USB c cable, case pcb and mounting plate, really good. You should definitely buy if you are begginer even pro, Hotswap PCB is not bad. only think was that I was really unpecient waiting but it came and now just waiting for switches and caps. REALLY GOOD

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    I was thoroughly impressed by this product. Order arrived in about 5 days which is pretty fast considering my last order took 12 days. The order arrived in great condition and everything was fine. Although i did have some trouble disassembling the pcb and plate from the case because a screw was jammed but i managed to fix it. The kit was also slightly different from the picture as my plate was a white colour and the plate in the picture is a silver colour that seems to be a aluminum case. I don't know if it has something to do with where i live and the warehouse i ordered from, (which was AU) but other than that, i would definitely recommend this kit especially if you're a beginner to the custom keyboard scene and want a budget friendly board that is convenient and great quality.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Összesen 9 napba telt, mire odaértem. ok az ára, de usb csatlakozó is leesik az általános használat, vagy amikor emelés pcb, kellett forrasztani vissza, mert letört, miközben megpróbálja hozzáadni hab.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    What a great Board! Doesn't feel cheap at all. Only issue i've got with it, i couldn't remove the pcb to Foam Mod it. I might not have used enough force. Since i've read about people breaking the USB-C Port of the pcb, i decided to not Foam Mod it. And it still sounds great! I'm actually writing this review on it :D Would rercommend!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Teljesen más billentyűzetem van, mint amit rendeltem. Először is hálás vagyok, hogy kapcsolókkal és kulcssapkákkal jött, de még ha ki is vettem őket, akkor is be tudom tenni a sajátomat. De mint látható, csak 3 tűs kapcsolóval kompatibilis, és vettem 5 tűs kapcsolót. Most vissza kell vinnem, és nem tudok billentyűzetet építeni karácsonyra.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Nagyon gyors szállítás, 14 napba telt, hogy Magyarországra érkezzen. A minőség félelmetes, a tok műanyag, de nem érzi magát olcsónak. (szintén nehéz teszi ismét nem olcsó). Kábel és RGB félelmetes, alig várja, hogy a kapcsolók és a kulcssapkák. Nagyon ajánlott! Biztos, hogy rendelni fogok még!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    A megrendelés időben érkezett, és volt egy probléma a megrendelés, felvettem a kapcsolatot a bányaszolgálattal, és megoldották az összes problémámat, a termék jó, és az ügyfélszolgálat meglepett engem (Az egyetlen probléma, hogy a figyelem angolul van).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2021

    Az egyik költségvetési / kezdő lehetőségek, amikor az egyéni billentyűzetek, de ez nem tükrözi a minőségét. Az elektromos lemezt elég ügyesen le kellett kapcsolni, hogy habosítsa, de némi gyakorlattal könnyen szétszedhető. a billentyűzet úgy érzi, és jól hangzik a dobozból, de hab moding csak növeli a szilárdságot. A jó Bluetoth és az USB-C támogatás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    Kiváló módja az egyéni mechanikus billentyűzet hobbi! (és nagyon jó áron) A NYÁK 5 tűs forró-cserélhető, így kipróbálhatja minden mechanikus kapcsoló a földön (szinte)! A tok készült ABS műanyag és üreges hangok, ha nem használ hab alatt a NYÁK. A hab alatt a NYÁK nagyon jól hangzik, különösen a költségvetés építése, mint ez. A lemez fehér bevonatú fém, tisztességesen nehéz, és szép súlyt ad a táblának. Vigyázz, bár, a lemez kaparja szuper könnyen kezelni óvatosan, amikor kicseréli ki kapcsolók. A vezeték nélküli funkció úgy működött, mint a hirdetett, a két egység közötti váltás nagyon gyors és megbízható. Az RGB nem igazán nekem való, a LED-ek elég fényesek. A legtöbbet hozza ki az RGB-ből, feltétlenül töltse le a GK szoftvert, és játsszon vele - sokkal több különböző és egyedi elrendezés a szoftveren, mint a táblán maga. (ez valóban elérhető Mac OS és Windows operációs rendszer) Mindent egybevetve, nagyon boldog. Úgy érzem, jól elköltött pénz!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    +keyboard looks good +hot swap for 3pin & 5pin switches +keycap puller, usb-c cable & switch puller included -delivery took longer than expected (but thats DHL's fault) -stabilizers are pretty rattely but okay -sound is hollow needs some more foam -the software is really bad in conclusion: this is a really good budget keyboard/good beginner custom keyboard. decent price which gets you a decent keyboard. biggest factor for me was the hot swap since I don't like soldering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 188
    • Ft18 497
    • Ft17 263
    • Ft16 955
    • Ft19 422
    • Ft19 730
    • Ft25 280
    • Ft25 280
    • Ft10 788
    • Ft14 488