Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (777)
  • Kép (96)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(777)
    • 5 Csillag(695)
    • 4 Csillag(72)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/11/2020

    Pcb is really good, nice rgb, nice packaging, accessories are great and stabilizers do come prelubed and I think u should clip them but that's the little you don't need to do, it comes with USB c cable, case pcb and mounting plate, really good. You should definitely buy if you are begginer even pro, Hotswap PCB is not bad. only think was that I was really unpecient waiting but it came and now just waiting for switches and caps. REALLY GOOD

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    I was thoroughly impressed by this product. Order arrived in about 5 days which is pretty fast considering my last order took 12 days. The order arrived in great condition and everything was fine. Although i did have some trouble disassembling the pcb and plate from the case because a screw was jammed but i managed to fix it. The kit was also slightly different from the picture as my plate was a white colour and the plate in the picture is a silver colour that seems to be a aluminum case. I don't know if it has something to do with where i live and the warehouse i ordered from, (which was AU) but other than that, i would definitely recommend this kit especially if you're a beginner to the custom keyboard scene and want a budget friendly board that is convenient and great quality.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    What a great Board! Doesn't feel cheap at all. Only issue i've got with it, i couldn't remove the pcb to Foam Mod it. I might not have used enough force. Since i've read about people breaking the USB-C Port of the pcb, i decided to not Foam Mod it. And it still sounds great! I'm actually writing this review on it :D Would rercommend!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Teljesen más billentyűzetem van, mint amit rendeltem. Először is hálás vagyok, hogy kapcsolókkal és kulcssapkákkal jött, de még ha ki is vettem őket, akkor is be tudom tenni a sajátomat. De mint látható, csak 3 tűs kapcsolóval kompatibilis, és vettem 5 tűs kapcsolót. Most vissza kell vinnem, és nem tudok billentyűzetet építeni karácsonyra.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2020

    The package came pretty banged up. The box was smashed and torn. Product (GK61) was not damaged. So far so good. I’m slightly concerned about the USB-C connection, as it doesn’t seem to have a tight fit and slips out with ease.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Összesen 9 napba telt, mire odaértem. ok az ára, de usb csatlakozó is leesik az általános használat, vagy amikor emelés pcb, kellett forrasztani vissza, mert letört, miközben megpróbálja hozzáadni hab.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    A megrendelés időben érkezett, és volt egy probléma a megrendelés, felvettem a kapcsolatot a bányaszolgálattal, és megoldották az összes problémámat, a termék jó, és az ügyfélszolgálat meglepett engem (Az egyetlen probléma, hogy a figyelem angolul van).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Ez valójában a második Skyloong GK61X; Én már használja az első körülbelül egy hónapja, és nagyon elégedett vagyok vele. Épületminőség átlag feletti az ár, bár a festék a lemezen könnyen karcolások. A stabilizátorok átlagosak - nincs panasz, de semmi különleges - valószínűleg a csörgő csökkentése érdekében szeretné megkenni a vezetékeket. Az ár értéke kiváló; könnyen a legjobb a rést az írás idején. (60% hot-wap 5 tűs támogatással és RGB-vel) Az USBC port tisztességesen stabil, és a mellékelt kábel is tisztességes. Az egyik lehetséges negatív a kapcsoló szerelési iránya, ami jó az RGB-nek, de nem jó bizonyos kulcstartó profiloknak, nevezetesen a Cseresznye / GMK-nak. valamint kapcsolók keskenyebb házak, mint a Kailh BOX Arthouse kapcsolók vagy Kailh BOX Silent kapcsolók. A magasabb kulcstartó profilok, mint az OEM, SA és MT3, a kapcsolótól függetlenül nincsenek átengedési problémáik.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Very nice custom keyboard at an affordable price. I would have liked to see flip-out feet and maybe some more case color options; but overall, the build quality is solid 👌 10/10 recommend!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    +keyboard looks good +hot swap for 3pin & 5pin switches +keycap puller, usb-c cable & switch puller included -delivery took longer than expected (but thats DHL's fault) -stabilizers are pretty rattely but okay -sound is hollow needs some more foam -the software is really bad in conclusion: this is a really good budget keyboard/good beginner custom keyboard. decent price which gets you a decent keyboard. biggest factor for me was the hot swap since I don't like soldering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46,152
    • Ft12,893
    • Ft18,508
    • Ft3,699
    • Ft10,178
    • Ft5,427
    • Ft9,561
    • Ft10,178
    • Ft2,157
    • Ft5,550
    • Ft11,536
    • Ft1,848
    • Ft2,033
    • Ft12,338
    • Ft8,636
    • Ft14,806
    • Ft18,323
    • Ft17,274