Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (293)
  • Kép (75)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(293)
    • 5 Csillag(267)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/09/2020

    Es un teclado Mecánico que cumplió perfectamente con mis expectativas. Pedí esta unidad con switches Brown y van de maravilla, el ensamblado también es muy bueno, en ningún momento te desagrada, por otro lado, algo que me gustaría cambiar si serían los espaciadores, ya que el sonido y el tacto de estos, al menos en la barra espaciadora no es mucho de mi agrado. Vale cada centavo que pagues por este producto. Una recomendación que yo le haría a las personas que hablen/escriban en español, es que pongan la distribución de su teclado en inglés, ya que así se disfruta mucho más la experiencia, se pierden algunas letras y signos (ñ y el acento), pero eso se corrige ya con el autocorrector.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Keyboard looks fire n the rgb and switches is great The software for the keyboard is easy to install and u get a huge variety of different rgb styles too I would recommend it (Btw Delivery only took 4 days)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Es mi primer Teclado Mecánico y estoy fascinado, no vuelvo a la membrana por nada del mundo, excelente Teclado, me encantaron los switches y pronto estarán mejor al lubricarlos :3, recomendadisimo!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • ilich
    MX
    28/11/2020

    Kiváló, Mexikóból jöttem, és 16 napon belül érkezem, milyen jelek a késési időben ez is, a kulcsok aranyosak még akkor is, ha nem áttetszőek, nagyon jó a felülete, és jó a világítás, erősen ajánlott:)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    igazán nagyon szép a körvonal fehér és nem fekete, mint látod, amikor beteszed a kosárba. Aztán olyan sokféle rgb színezés. Valóban gyönyörű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    A billentyűzet nagyon gyorsan jött, gondoltam, várnom kell egy hetet. A billentyűzet sértetlen volt, a futár kedves és megfelelő volt. Kicsomagolás után mindent megtaláltam, ami a leírásban volt, stb. Amint csatlakoztattam a billentyűzetet a pc - azonnal működött. Kábé két órán át játszottam, és mondhatom, hogy ez egy szép és kényelmes billentyűzet a pénzéért. Az Izminus csak a TKL billentyűzetek szokása, körülbelül egy hónapig hozzá kell szoknom egy ilyen billentyűzethez. Soft nem próbálta letölteni, mert nem látom a lényeget.cf

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    It's compact and nice. I got red switches but since the key caps are light material, it makes quite loud sounds. I was gonna replace the key caps anyway so that's totally fine with me. Just one thing you should know just in case you didn't read the product description well enough: It doesn't have Bluetooth like GK series. Overall, it's a nice keyboard for customization and experiments. Can't wait to replace the key caps and case!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2020

    Három hétbe telt, mire a Ninjavanon keresztül megérkeztem az ajtómhoz. Tehát, ha a termék elérhető a sh ope vagy Laz ada, csak vásárolni ott, a hajó gyorsan. A kék végkifejletből jövök, még mindig próbálok hozzászokni Gateron Browns-hoz. Szeretem a billentyűzetet, úgy érzi, prémium és kicsi, így sok helyet takarítok meg az asztalomon. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    The best product I have ever ordered. Keyboard is heavier than I expected, but that is cool. Quality workmanship. Fast shipping from US to Czech Republic. Something about 18 days.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Llegó en el tiempo indicado ( 15 días para México ) y todo como se indica, en buen estado y funcional

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 142
    • Ft23 758
    • Ft27 414
    • Ft6 699
    • Ft24 368
    • Ft15 838
    • Ft26 500
    • Ft18 884
    • Ft8 527
    • Ft13 705
    • Ft17 056
    • Ft16 447
    • Ft21 443
    • Ft18 884
    • Ft18 762
    • Ft29 485
    • Ft18 275
    • Ft3 043