Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (7264)
  • Kép (899)
  • Videó (14)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(7264)
    • 5 Csillag(7032)
    • 4 Csillag(180)
    • 3 Csillag(18)
    • 2 Csillag(12)
    • 1 Csillag(22)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/01/2021

    Mint már ez is így van, minden aduino tökéletes állapotban működik. Már be vannak programozva és használatra készek. Kérjük, vegye figyelembe a kábelt használni, vannak olyan kábelek, amelyek nem működnek jól, ez nem az arduino. Használd a Nano „régi csomagtartót".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Kevesebb, mint egy hónap alatt jött. Csomagolás volt sovány, de minden megérkezett biztonságosan 100%. Még egy hajlított tűt sem. Teszteltem mind a 10 táblát egy egyszerű vázlattal, villogva a fedélzeti LED... Nem gond, elégedett vagyok a nanokkal és a szállítási sebességgel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Minden jól csomagolt és védett. Tökéletesen működik, ezt tesztelni kellett, és már rendeltem még hatot. Ahhoz, hogy dolgozni kell használni a régi rendszerindítót, és kábelt kell használni állapotban, mert egyes kábelek nem működnek, és a pc nem ismeri fel a portot. Fényképeket csatolok a projektről.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Well manufactured, and tested with Arduino IDE worked well. Excellent packaging and shipping. - Di buona costruzione e perfettamente funzionante con IDE Arduino. Imballo e spedizione eccellenti.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Mindegyik tökéletesen működik, mint az első. Ne felejtsük el, hogy válassza ki a „Régi csizmatöltő" és használjon egy jó kábelt. Mind meg vannak töltve! Erősen ajánlom, mivel ez egy ATmega 328-as, és ez egy csomó dolog!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    jó állapotban szállították. azonnal működik az Arduino IDE, Arduino Nano, a régi csizmatöltő. javasolt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    I love the Arduino Nano's from Geekcreit®, these are always fast delivered and they all work right out of the package. It's nice to have the bootloader already done for you, it's a big time saver. And the price of these is the best, I'll buy these over and over again whenever I need another one or more. Great service Banggood and thanks for the fast delivery.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    Good product, but I had to discover that bootloader was missing. If I wouldn't had another Arduino UNO to write it into Nano, I would have remained with unusable items. Buon prodotto, ma ho dovuto scoprire io che il bootloader non era presente in nessuno degli esemplari acquistati. Se non avessi già avuto un altro Arduino UNO per scriverlo nel Nano, sarei rimasto con degli oggetti non utilizzabili.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Mindent megkaptunk a meghirdetett 15-20 napon belül. Minden jó állapotban és jól csomagolva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Sve je bio ok sto je naručeno, a poštarina je bila brza u odnosu na prije. Sad idemo u eksplataciju uređaja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,236
    • Ft2,157
    • Ft1,848
    • Ft1,231
    • Ft4,995
    • Ft2,465
    • Ft4,933
    • Ft4,069
    • Ft3,082
    • Ft2,712
    • Ft2,311
    • Ft6,167
    • Ft4,008
    • Ft1,540
    • Ft1,848
    • Ft3,699
    • Ft2,465
    • Ft2,033