Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (557)
  • Kép (52)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(557)
    • 5 Csillag(536)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/11/2020

    A mikro-USB töltő 5 V 3 amps, azaz a maximális fogyasztás 15 watt. Eddig minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Entrega super rápida (11 dias), funcionou perfeitamente no meu retropie. É o mais recomendado para o Raspberry Pi. Não fui taxado!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    over good product and good shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2018

    L'alimentatore sembra robusto e funziona benissimo, ma l'ho ricevuto in un pacco senza alcuna protezione e il filo è leggermente corto (80 cm) per il mio uso. In ogni caso ne consiglio l'acquisto essendo molto indicato anche per Raspberry PI 3. This power supply seems robust and works great, but I received it in a package without any protection and the wire is slightly short (80 cm) for my use. In any case I recommend the purchase being very suitable for Raspberry PI 3 too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2019

    Use to power my Raspberry pi3 with the Retropie, and the power supply holds up well and there are no power drops.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2017

    Bought and tested with a Raspberry PI 2. It has a nice aspect and it works fine. There is a small defect in the mains connector that prevent to insert it completely in the power socket but it works anyway.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2018

    Działa jak powinien dobrze wykonany. Raspbery nie pokazuje braku prądu czyli mocy jest wystarczająco. Dobry zakup :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2018

    perfect for Raspberry PI3

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2017

    Zasilacz niezły, w spoczynku ma 5.06V, napięcie spada pod obciążeniem, przy 1A do 4,92V, przy 2A do 4,81V. Przewód mógłby być dłuższy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2019

    jó termék, jó minőség , jó anyaghasználat , jó összeszerelés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 687
    • Ft4 032
    • Ft3 360
    • Ft3 023
    • Ft4 705
    • Ft1 556
    • Ft2 015
    • Ft19 501
    • Ft5 506
    • Ft3 023
    • Ft53 465
    • Ft5 442
    • Ft25 893
    • Ft26 226
    • Ft44 722
    • Ft5 041
    • Ft4 705
    • Ft6 722