Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (134)
  • Kép (16)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(134)
    • 5 Csillag(115)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/03/2021

    BUEN ANALIZADOR DE ESPECTRO DE AUDIO, ES LABORIOSO PARA ARMAR, PERO VALE LA PENA EL RESULTADO.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2021

    Jól fogadták, még nem szerelték össze vagy tesztelték.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2019

    Por alguna razón me dejé llevar por el video y las fotos pero no sabía que viene desarmado. ahora voy a ver como lo ensamblo. PD. debería traer manual ya que no se que resistencias van en su lugar y las polaridades de los leds. voy a experimentar. espero excelentes resultados. el envió fue rápido.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2019

    llego más pronto de lo esperado excelente vendedor y el artículo bastante interesante nada más ay que tener paciencia para armarlo gracias a banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2017

    Great DIY set. As many wrote before, the main issue is to solder 255 leds - i did it with soldering paste and hot air gun. You have to check each column/each led before soldering IC because i found 2 shortcuts and 3 badly soldered leds :-) Looks great.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2017

    Простая в сборе схема. Никакой смысловой нагрузки спектрограмма не несёт, но симпатично. Люблю на компьютере в фоне слушать музыку, поэтому поставил рядом с монитором на радость глазам.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2019

    Not Ready to use !!! Delivery time 32 days

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2017

    I built the product (DIY) the light is pretty low i made some pictures compare to my banggood DIY clock. This visualizer is useless, i made this pictures at night with lamp light so this product useless in daylight. The flashing is pre programmed not the music controll the lights every time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2019

    Ótima diversão o kit possui componentes SMD é necessário experiência nesse tipo de componente recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Szuper király. Tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 339
    • Ft2 426
    • Ft6 867
    • Ft3 533
    • Ft8 321
    • Ft8 496
    • Ft5 720
    • Ft3 814
    • Ft1 979
    • Ft13 529
    • Ft5 119
    • Ft2 277
    • Ft4 845
    • Ft6 936
    • Ft2 773
    • Ft2 290
    • Ft3 467
    • Ft9 920