Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1364)
  • Kép (132)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1364)
    • 5 Csillag(1302)
    • 4 Csillag(44)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(6)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/02/2021

    🔥 megjött a cikkem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Nagyon jó a próbálkozásra

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Még nem próbáltam, de úgy tűnik, minden rendben van, a szállítás gyors volt (2 hét Olaszország) és jól csomagolt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    Nagy áramkör

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Semmi baj, az árut időben szállítják.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2019

    - Recieved in good packing. Looks same as given in image. - Working fine with my arduino uno3. This worked like charm. Initially, I was little frustrated as I was able to connect it with Arduino and pair it with my Mobile but not able to send data. Later I realized that I was making mistake because of incorrect baud rate settings in my code. It works best with baud rate of 9600.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2017

    Me gustan sus acabados. Busqué otros por ebay y se iban por encima de los 4 euros por lo que me parecen unos módulos muy baratos y que tienen mucha fiabilidad. La marca Geekcreit además tiene muy buenas referencias y yo he comprado más componentes de esta marca y no suelen dar problemas. Recomiendo su compra, no los vais a encontrar más baratos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2020

    bien reçu dans un délai convenable même si supérieur à celui indiqué. en revanche tous à l air de fonctionner correctement d’après mes premier essais très basique. détection: OK connexion :OK Pour le reste il me manque la suite de la commande pour faire la suite de mes tests en tous cas je recommande le produit pour le moment

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2019

    Uff, uff, uff. It took me a very good time to get a proper program in my PC to configure and learn AT commands language. Read different sources over Internet to guess your command sintaxis. Used to send my Taranis telemetry over my Android.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 536
    • Ft1 645
    • Ft986
    • Ft1 975
    • Ft1 975
    • Ft6 192
    • Ft4 833
    • Ft1 899
    • Ft1 645
    • Ft1 316
    • Ft2 305
    • Ft2 964
    • Ft1 316
    • Ft4 794
    • Ft3 030
    • Ft986
    • Ft9 228
    • Ft2 489